Hamile miyimdir?

Derya220

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
30
3
1
Ben biraz fazla stresli biriyim küçük bi ihtimal dahi görsem üstünde kurarım. Rahatlamak amaçlı yazıyorum yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Ben ertesi gün hapı aldım üstünede 6 gün boyunca kan geldi. Oturdum inceledim ilk günkü kan kahveydi ve azdı ikinci gün kırmızı ve yoğun geldi 6. Günde kahve geldi ve bitti. Üstüne görme denilen hamilelikte görülen kan var o olabilir mi ve ilerleme kanaması nedir araştırdım bi yerde bulamadım .
İlerleme kanamasıda en çok görülen şeymiş hamileliğin başında. Bir tek bu bilgi var.
İlişkiden 34 gün sonra mi ne test yaptım negatif çıktı bide.
İhtimalim varmıdır hala yoksa kafayı mi sıyırmışım hemşirede kalmamışsındır yok dedi.
Yorumlarınızı bekliyorum

34. Gün de negatif çıktıysa ihtimal yok. Hamile değilsin

Evde mi test yaptınız yoksa hastanede mi muayene oldunuz?
Negatif çıkmışsa yoktur.

İliskiden kaç gün sonra ictiniz ertesi gün hapını

Kanda beta HCG kaç cikti

Evde mi test yaptınız yoksa hastanede mi muayene oldunuz?
Negatif çıkmışsa yoktur.
Evde test yaptım toplam 3 tane test yaptım biri 28 günde diğeri 34 digeride adetinin bitiminden 2 3 gün sonra. Kusuydum bi önceki gün ne varsa yemiştim gece yatmadan sabahta kustum bende şüphelendim yaptım negatif çıktı o da

Evde test yaptım toplam 3 tane test yaptım biri 28 günde diğeri 34 digeride adetinin bitiminden 2 3 gün sonra. Kusuydum bi önceki gün ne varsa yemiştim gece yatmadan sabahta kustum bende şüphelendim yaptım negatif çıktı o da
Bir leylek kapınıza gelip bırakmazsa yakın sürede bebek sahibi olmazsınız gibi görünüyor şu tabloda

Yok olmıyım zaten 33 ime kadar
Kendimi geliştiremedim çocuğa bakamam şuan her anlamda
Bu kadar kafaya takıyorsanız hastaneye gitseydiniz keşke
Onlar en net cevabı verirler sonuçta
Ama 3 test şaşırmaz diye düşünüyorum
Sanırım evli değilsiniz. Çok iyi korunun, çift taraflı korunun gerekirse.

İçimi bi hoş yaptınız umarım öyledir yarın bir daha test yapıcam toplam 50 küsür gün geçti ilişkinin üstünden kesin sonuç o olur heralde
Yapma gerek yok parana yazık. Zaten tek ilişkiden hamile kalınsaydı vay ki ne vay.. Baya tesadüf denk gelmesi lazım hamilelik için. Ayrıca zaten ertesi günü hapını alıp bütün rahmi temizlemişsin. Sonra test yapmışsın hemde 3 kere hepsi negatif çıkmış. Hamilelik senin önceki ader gününle başlıyor sayılıyor. İlişkiden sonra 50 gün koysan bi 10 günde senin adet zamanın vs desen 60 gün yapar. Hiç bir hamilelik testi 2 aylık hamileliği atlamaz.
Hesaplayan kadın iftiharla sunar efenim

İçimi bi hoş yaptınız umarım öyledir yarın bir daha test yapıcam toplam 50 küsür gün geçti ilişkinin üstünden kesin sonuç o olur heralde
Evde kendiniz yapmayın, gidin kanda baktirin...
Uzerine görme hamile kaldiktan 6-7 gün sonra olur...şu ilacı kullanır kullanamaz kanama yasamissiniz...muhtemelen gebelik yok...
Ertesi gün hapı bile olsa gebelik oluşma ihtimali olabilir...

Yapma gerek yok parana yazık. Zaten tek ilişkiden hamile kalınsaydı vay ki ne vay.. Baya tesadüf denk gelmesi lazım hamilelik için. Ayrıca zaten ertesi günü hapını alıp bütün rahmi temizlemişsin. Sonra test yapmışsın hemde 3 kere hepsi negatif çıkmış. Hamilelik senin önceki ader gününle başlıyor sayılıyor. İlişkiden sonra 50 gün koysan bi 10 günde senin adet zamanın vs desen 60 gün yapar. Hiç bir hamilelik testi 2 aylık hamileliği atlamaz.
Son gebeliğimde 2 aylık iken idrar stripleri negatif verdi, gittim kanda baktirdim, pozitif çıktı...ultrasonda bakıldı 9 haftalik...
Eczaneye gidip bozuk stripi iade ettim

Ş
Şöyle söyliyim ben daha net olsun
Adet bitiminden 3 4 gün sonra ilişkiye girdim ve yırtılınca bende 2 saat içinde aldım. Normalde adetim düzensizdir ella ile daha erken oldum yani bi 50 gün sonra olurum diye düşünüyodum 35 40 gün sonra oldum. İlişkinin üzerinden 34 gün geçti yapıverdim bende. 1hafta sonra adet oldum 6 gün sürdü normalde 4 gün sürerdi. Bitti derken 3 gün sonra da test yaptım bidaha. Olayın özeti budur. Okumuşsanız buraya kadar teşekkür ederim

Back
X