Hamile miyimm lütfen bakın :')

5+5'te karindan keseyi gorme ihtimalimiz var midir sizce🥹
Yani emin değilim. 6. haftaya yaklaşıyor aslında görülebilir belki, ben kurtlu olduğum için sabah sağlık ocağında 1.000 üstü betayı görünce soluğu kadın doğumda almıştım 😂 özele gidecekseniz zaten 10. gün ücretsiz kontrol muayenesi oluyor olmadı 5+5te keseye gidin en kötü vajinal görülür. sonra 10. gün kontrolde karından kalp atışı da duyulur. Ama sürekli izin alamam veya devlet hastanesinde randevu çok olmuyor derseniz 5+5te gideceğinize bir kaç gün daha bekleyin kalp atışı duyma olasılığı da artsın. Kalp atışı illa 6. hafta içinde değil 7-8 gibi de duyulabilir haberiniz olsun.

Ben de folik asite gebeliği öğrenince başladım. Doktorum 400mcg olan herhangi bir folik asiti al demişti marka vermedi. Folidoce almıştım.

Sağlık ocağında kan değerlerinize baktılar mı? Folik asit, demir, tsh vs bakıyorlar hatta şu an toksoplazma geçirip geçirmediğinize, hepatit bağışıklığı olup olmadığına da bakıyorlar. Oradaki değerler de önemli. Bakmadılarsa onun için de kan verin oradan gelen sonuçlarla kadın doğuma gidersiniz direkt.
Cok tesekkur ederim oncelikle bilgilendirmeniz icin🌸 Daha once baska sehirde gittigim bir kadin dogum doktorum var, folik asit kullanimini ona danisip hemen basliyorum oyleyse.
Saglik ocagina bizzat gidip ogrenme firsatim olmadi, e nabizda da gec goruntulendigi icin dayanamayip telefonla ogrendim beta sonucumu. Simdi baktim, e nabiza halen dusmemis. Guncellendiginde soylediginiz degerlere bakacagim bakilmis mi diye. Cok tesekkurler🙏🏻❤️

Yani emin değilim. 6. haftaya yaklaşıyor aslında görülebilir belki, ben kurtlu olduğum için sabah sağlık ocağında 1.000 üstü betayı görünce soluğu kadın doğumda almıştım 😂 özele gidecekseniz zaten 10. gün ücretsiz kontrol muayenesi oluyor olmadı 5+5te keseye gidin en kötü vajinal görülür. sonra 10. gün kontrolde karından kalp atışı da duyulur. Ama sürekli izin alamam veya devlet hastanesinde randevu çok olmuyor derseniz 5+5te gideceğinize bir kaç gün daha bekleyin kalp atışı duyma olasılığı da artsın. Kalp atışı illa 6. hafta içinde değil 7-8 gibi de duyulabilir haberiniz olsun.
Ben de biraz kurtluyum, erken farketmem bu yuzden yorucu oldu benim icin😂 ozel muayenehaneye gidecegim; bu soylediginiz 10. gun ucretsiz muayene acaba sadece ozel hastanelere mi ozel, yoksa kendi muayenehanesi olan doktorlarin fiyat politikalari da bu sekilde midir..

Henuz kesinlestirmedim ama 5+5'te gitmeyi planliyorum. Dis gebelikle ilgili kafamda soru isareti kalsin istemiyorum. Sonrasinda artik doktorum ne zaman tekrar gel derse☺️

Bu arada cok tesekkur ederim mesajlariniza💖

Ben de biraz kurtluyum, erken farketmem bu yuzden yorucu oldu benim icin😂 ozel muayenehaneye gidecegim; bu soylediginiz 10. gun ucretsiz muayene acaba sadece ozel hastanelere mi ozel, yoksa kendi muayenehanesi olan doktorlarin fiyat politikalari da bu sekilde midir..

Henuz kesinlestirmedim ama 5+5'te gitmeyi planliyorum. Dis gebelikle ilgili kafamda soru isareti kalsin istemiyorum. Sonrasinda artik doktorum ne zaman tekrar gel derse☺️

Bu arada cok tesekkur ederim mesajlariniza💖
Kendi muayenehanesi olunca da aynı, benim doktorum da kendi muayenehanesinde. Sadece 10. gün kontrol randevusunun tarihini onlar versin çünkü 10. günün hesabı farklı biraz, aslında 9. güne denk geliyor kendileri verirse tarihi ikinci kere boş yere ödeme yapmazsınız.

Rica ederim 🥰🥰

Kendi muayenehanesi olunca da aynı, benim doktorum da kendi muayenehanesinde. Sadece 10. gün kontrol randevusunun tarihini onlar versin çünkü 10. günün hesabı farklı biraz, aslında 9. güne denk geliyor kendileri verirse tarihi ikinci kere boş yere ödeme yapmazsınız.

Rica ederim 🥰🥰
Aaa oyleyse cok iyi, aklimda olsun☺️ cok sag olun🥰

İnsallah guzel sonuclar alir tatli bi hamilelik sureci yasarsiniz🥹💖 ben predictor erken gebelik testiyle adete 5 gun kala farkettim. Buradaki arkadaslar bu markanin hata yapmayacagini soylemisti. Siz hangi marka test yaptiniz

Laboquick marka kullandım bende, hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ikisi de oldukça kırmızı çıktı bakalım haftaya kan vermeyi düşünüyorum sizin durumunuz nedir şimdi​

Laboquick marka kullandım bende, hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ikisi de oldukça kırmızı çıktı bakalım haftaya kan vermeyi düşünüyorum sizin durumunuz nedir şimdi​

İnsallah guzel sonuclar alirsiniz🙏🏻 ben pazartesi gunu kan vermistim en son, bugun bi doktora danisip haftaya gitmem daha iyi olursa haftaya gidecegim keseyi gormek icin insallah

Kizlaar merhaba. Adetime 5 gun kaldi, gebelikten supheleniyorum. 2 aydir korunmuyoruz bu ay belirtilerim gecen aydan daha farkli sanki. Dayanamayip test yaptim, sizlerle paylasacagim. İstahim normalden fazla, ara ara kasik agrilarim oluyor ve hafif akintim var. Duzenli adet goren biriyim. Artik bebis istedigimizden bu konuda biraz sabirsiz davraniyorum galiba. Ustteki testte hayalet cizgiyi bir tek ben mi goruyorum? Yorumlar misiniz, bosuna umitlenmek istemiyorum.

Ustteki predictor erken gebelik testi
Alttaki artimed ovulasyon testi

Erken gebelik testini sabah ilk idrarla yaptim. Ovulasyon testini de ayni gun sivi almayi kestikten birkac saat sonra
Ay bence var direk kan vermelisiniz 🌸

Ay bence var direk kan vermelisiniz 🌸
Verdimm, en son pazartesi adet gunu betam 216 cikti☺️ yarin tekrar verecegim artisi gormek icin. Doktor muayenesi oncesi muhtemelen bi defa daha kan verip betayi 1500 uzeri gorursem keseyi gormeye gidecegim haftaya insallah🥰

Kizlar yine bi sey sormak istiyorum size. Persembe sabah betam 932 cikmisti. Bu sabah 3524 cikti. 2 gunde bu artis normal midir sizce guzel mii

Kizlar yine bi sey sormak istiyorum size. Persembe sabah betam 932 cikmisti. Bu sabah 3524 cikti. 2 gunde bu artis normal midir sizce guzel mii
Çok güzel maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️

İnsallah guzel sonuclar alir tatli bi hamilelik sureci yasarsiniz🥹💖 ben predictor erken gebelik testiyle adete 5 gun kala farkettim. Buradaki arkadaslar bu markanin hata yapmayacagini soylemisti. Siz hangi marka test yaptiniz
Ya benimde 1 inde adet olmam lazım az önce test yaptım ama ekranda görünür bişey yok elinde fotoğraf varsa atarmısın 🥺

Back
X