Pazartesi gununu beklicem 2. kan testi icindaha erken sonra yine verirsiniz gebesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gununu beklicem 2. kan testi icindaha erken sonra yine verirsiniz gebesiniz
Gönlünüzdekinden daha güzel olsun inşallah herşeyCok tesekkurler ilginizeDediginiz gibi pazartesi gunu gitmeyi dusunuyorum kan testi icin. 2 gundur kk'da cok fazla geziniyorum yazilanlardan kendime pay cikarmaya calisiyorum ama stres yapip kotu etkilemesinden de korkuyorum. Esimle ikimiz de gurbetteyiz. Bu saglikli bi gebelik olursa bana esimle birlikte yoldas olacak bu sehirde
![]()
Amiin cok sag olun cok tesekkurlerGönlünüzdekinden daha güzel olsun inşallah herşey![]()
Herşey olması gerektiği gibi hatta koyulaşma bi tık fazla bile diyebilirim. Beta da da çıkmış zaten.Kizlar merhaba. Kan testi icin yarini bekliyorum takvime gore adetime 1 gun kaldi bugun itibariyle.
İlk fotografta ustteki predictor erken hamilelik testi (adete 5 gun kala yaptim). Onun altindaki ovulasyon testi yine gebelik testiyle ayni gun ogleden sonra yapmistim. O gun beta 19.7 cikmisti. Sonrasinda tekrar kan vermedim beklemedeyim. Ovulasyonla takip ettim.
2. fotograf ovulasyon testi (adete 3 gun kala)
3. yine ovulasyon bugun yaptim ( adete 1 gun kala)
Sizce koyulasma var mi beta artmis midir?
Hayırlı olsun
Haklisiniz, beklemek zormus gercekten. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Cok tesekkur ederimHerşey olması gerektiği gibi hatta koyulaşma bi tık fazla bile diyebilirim. Beta da da çıkmış zaten.
Daha fazla testlerle kafanızı bulandırmayin çok stres yapmakta iyi değil gebesiniz, gebeliğin tadını çıkarın. Kolaylıkla geçsin inşallah![]()
yani teste göre evet hamilesiniz yinede kan testi verip 48 saatte 2 katı artıp artmadığını kontrol etmelisiniz inşallah sağlıklı bir gebelik süreciniz olurKizlaar merhaba. Adetime 5 gun kaldi, gebelikten supheleniyorum. 2 aydir korunmuyoruz bu ay belirtilerim gecen aydan daha farkli sanki. Dayanamayip test yaptim, sizlerle paylasacagim. İstahim normalden fazla, ara ara kasik agrilarim oluyor ve hafif akintim var. Duzenli adet goren biriyim. Artik bebis istedigimizden bu konuda biraz sabirsiz davraniyorum galiba. Ustteki testte hayalet cizgiyi bir tek ben mi goruyorum? Yorumlar misiniz, bosuna umitlenmek istemiyorum.
Ustteki predictor erken gebelik testi
Alttaki artimed ovulasyon testi
Erken gebelik testini sabah ilk idrarla yaptim. Ovulasyon testini de ayni gun sivi almayi kestikten birkac saat sonra
6. haftadan itibaren kese ultrasonda görünüyor biraz daha erken gidince vajinal usg ile görülebiliyor kese çok küçük olduğu içinKizlar yeniden merhabaaadet gunumde (dun) beta 216 cikti. Saglik ocaginda bu degerin gayet iyi oldugunu soylediler. Adete 4 gun kala da 19.7 cikmisti. Su an 4 haftalik gibi oldugunu soyleyip doktor muayenesi icin 1 hafta kadar beklememi onerdiler. Gebelikte ilk doktor muayenesi ne zaman olmali sizce? En azindan keseyi gormek icin en erken ne zaman gitmeliyim? İlk gebelik oldugu icin cok tecrubesiz ve panik haldeyim
![]()
2 defa kan testi vermis oldum aslinda. Biri adetten 4 gun once beta 19.7 cikmisti, diger testi de dun verdim yani adet gunu 216 cikti. 2 gune bi kan vermek yormaz mi? Doktor muayenesine gitmeden 2 gun once tekrarlamayi dusunmustum testi aslindayani teste göre evet hamilesiniz yinede kan testi verip 48 saatte 2 katı artıp artmadığını kontrol etmelisiniz inşallah sağlıklı bir gebelik süreciniz olur
evet artış gayet iyi maşallah2 defa kan testi vermis oldum aslinda. Biri adetten 4 gun once beta 19.7 cikmisti, diger testi de dun verdim yani adet gunu 216 cikti. 2 gune bi kan vermek yormaz mi? Doktor muayenesine gitmeden 2 gun once tekrarlamayi dusunmustum testi aslinda
Vajinal ultrasonun bebege bi zarari olabilir mi acaba bu surecte? Doktora haftaya gidersem 6. haftamin icinde olacagim. Son adetin 1. gununu baz almaliyim hafta hesabinda degil mi?6. haftadan itibaren kese ultrasonda görünüyor biraz daha erken gidince vajinal usg ile görülebiliyor kese çok küçük olduğu için
evet doktorlar da aynen bunu baz alıyor ama ben vajinal usg için acele edilmesi gerektiğini düşünmüyorum sonuçta herhangi bir ağrınız farklı semptomlarınız da yok mümkünse folik asit kullanımını aksatmayın hamile gibi yemenize içmenize dikkat edin nihai olarak haftaya zaten görünecek : )Vajinal ultrasonun bebege bi zarari olabilir mi acaba bu surecte? Doktora haftaya gidersem 6. haftamin icinde olacagim. Son adetin 1. gununu baz almaliyim hafta hesabinda degil mi?
İnsallah guzel sonuclar alir tatli bi hamilelik sureci yasarsinizevet artış gayet iyi maşallah
benimde reglm 2 gün gecikti ancak sadece test yaptım henüz kan verme sürecine giremedim
Folik asit hic kullanmadim desemevet doktorlar da aynen bunu baz alıyor ama ben vajinal usg için acele edilmesi gerektiğini düşünmüyorum sonuçta herhangi bir ağrınız farklı semptomlarınız da yok mümkünse folik asit kullanımını aksatmayın hamile gibi yemenize içmenize dikkat edin nihai olarak haftaya zaten görünecek : )
Vajinal bir sorun yaratmaz ama sabrederim derseniz karından görünmesi için bekleseniz de olur. 5+1 gibi vajinalde keseyi görmüştüm 10 gün sonra da kalp atışı üstten duyulmuştu öyle düşününVajinal ultrasonun bebege bi zarari olabilir mi acaba bu surecte? Doktora haftaya gidersem 6. haftamin icinde olacagim. Son adetin 1. gununu baz almaliyim hafta hesabinda degil mi?
5+5'te karindan keseyi gorme ihtimalimiz var midir sizceVajinal bir sorun yaratmaz ama sabrederim derseniz karından görünmesi için bekleseniz de olur. 5+1 gibi vajinalde keseyi görmüştüm 10 gün sonra da kalp atışı üstten duyulmuştu öyle düşünün
Ben de folik asite gebeliği öğrenince başladım. Doktorum 400mcg olan herhangi bir folik asiti al demişti marka vermedi. Folidoce almıştım.Folik asit hic kullanmadim desemhenuz 2 aydir korunmuyoruz. Hamilelige hazirlik yapmadim acikcasi bu kadar hizli da beklemiyordum. Doktora gitmeden eczaneden kendim alip kullanmaya baslamali miyim, yoksa 1 hafta daha beklesem mi bunun icin