Ne testi yapmış,hiçbirşey anlaşılmıyor ki fotoğraftanBundan 2 ay önce adetim 20 gün gecikti siyah lekeler şeklinde adet oldum. Geçen ay tam gününde oldum. Bu ay ise 15 gün decikti. Sağlık ocağına gittim kadın gebelik testi yapmamış bana aşırı sinirliyim. Farklı testler yapmış ama ne anlama geldiğini anlamadım anlayan var mı?
27.68 prolaktin olduğu yazıyor diğer hiçbir sonucunun adı yazmıyorBundan 2 ay önce adetim 20 gün gecikti siyah lekeler şeklinde adet oldum. Geçen ay tam gününde oldum. Bu ay ise 15 gün decikti. Sağlık ocağına gittim kadın gebelik testi yapmamış bana aşırı sinirliyim. Farklı testler yapmış ama ne anlama geldiğini anlamadım anlayan var mı?
Ay hayır sinir oldum yapmamış. Bir gün de bekledim bunun için ve şu an onun yüzünden 2 gün daha beklemek zorundayım. Duygusal anlamda aşırı düşürüyo beni bu durumBeta hcg ye bakmamış mi yani ?
Ay hayır sinir oldum yapmamış. Bir gün de bekledim bunun için ve şu an onun yüzünden 2 gün daha beklemek zorundayım. Duygusal anlamda aşırı düşürüyo beni buBeta hcg ye bakmamış mi yani ?
27.68 prolaktin olduğu yazıyor diğer hiçbir sonucunun adı yazmıyor
Prolaktin hormonun
Dosyalar yüklenmemiş kusura bakmayın tekrar düzenledimtestlerin adı gözükmüyor ki
Dosyalar yüklenmemiş kusura bakmayın düzenledim tekrartestlerin adı gözükmüyor ki
Ama o referans değeri olarak görünüyor. Sen nerden anladın?hamile gözüküyosun galiba
Prolaktin yazmıyordu onu beta hormonu sandımAma o referans değeri olarak görünüyor. Sen nerden anladın?
Yüksek ihtimalle hamile değilsiniz. Çünkü progesteron testiniz 4,19 çıkmış yani rahim duvarınız yeterince kalınlaşmamış hamilelik olduğunda ya da rahim duvarı kalınlaştığında artarBundan 2 ay önce adetim 20 gün gecikti siyah lekeler şeklinde adet oldum. Geçen ay tam gününde oldum. Bu ay ise 15 gün decikti. Sağlık ocağına gittim kadın gebelik testi yapmamış bana aşırı sinirliyim. Farklı testler yapmış ama ne anlama geldiğini anlamadım anlayan var mı?
Ya gerçekten insanlarHORMON TESTİ YAPMIŞ SADECE CANIM
Anladım teşekkür ederim en azından düzgün bir cevap alabildim.Yüksek ihtimalle hamile değilsiniz. Çünkü progesteron testiniz 4,19 çıkmış yani rahim duvarınız yeterince kalınlaşmamış hamilelik olduğunda ya da rahim duvarı kalınlaştığında artar
Aynen arkadaş haklı ben yurt dışında yaşıyorum doktorum bana 1 in altına düşmen lazım dedi Türkiye de farklı diyor doktorlar ama sonuç olarak değer düşmeli tabi nasip işi birazda kızlar tiroidi tavan yapanlarda hamile kalan var çok duydum gördüm fakat sağlıklı ilerlemek en güzeli sık takip yapılımalı tiroid de 2 ayda bir kan veren ve tiroid hastası olarak bunu yazıyorum ..
Tiroid prolaktin testi felan yapmış sana iyikide yapmış çünkü tiroidin yüksek ilaç kullanıp düşürmen lazım tiroid problemi adete
Çok 5eşekkürler bilgilendirdiğiniz için dikkate alıcam zaten regli de oldumAynen arkadaş haklı ben yurt dışında yaşıyorum doktorum bana 1 in altına düşmen lazım dedi Türkiye de farklı diyor doktorlar ama sonuç olarak değer düşmeli tabi nasip işi birazda kızlar tiroidi tavan yapanlarda hamile kalan var çok duydum gördüm fakat sağlıklı ilerlemek en güzeli sık takip yapılımalı tiroid de 2 ayda bir kan veren ve tiroid hastası olarak bunu yazıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?