Kuzu yok göremedim benKızlar yok gibi duruyor ama genede sorayım hayali çizgi varmı
Hayırlısı olsun adet olman iyi bir şey olamamaktan iyidirÇok 5eşekkürler bilgilendirdiğiniz için dikkate alıcam zaten regli de oldum
Yansıma var ama emin olamadım canım adet oldun mu ?Kızlar yok gibi duruyor ama genede sorayım hayali çizgi varmı
Adet olmadım bugün test alıcamda gün içinde yapsam olur mu kiYansıma var ama emin olamadım canım adet oldun mu ?
Biraz tuttuğun idrarla yapabilirsin ama ben bi kaç gün daha bekle derim kaç gün geçti?Adet olmadım bugün test alıcamda gün içinde yapsam olur mu ki
Test yaptığımda görmek istediğim için ben de var sanmıştım ama göremedim ben de .sKızlar yok gibi duruyor ama genede sorayım hayali çizgi varmı
Evet en azından için rahatladıHayırlısı olsun adet olman iyi bir şey olamamaktan iyidir
Bugünki test de böyle çıktı normalde de 30-32 güne bir oluyorumBiraz tuttuğun idrarla yapabilirsin ama ben bi kaç gün daha bekle derim kaç gün geçti?
Emin olamadım canım sanki bi alta yansıma var ama bi kaç gün sonra tekrarla eğer adet olmadıysanBugünki test de böyle çıktı normalde de 30-32 güne bir oluyorum
Hala olmadım canım adet ağrımda yok ama acayip baş ağrım var iki gündür beklicem biraz daha bakalım hayırlısıEmin olamadım canım sanki bi alta yansıma var ama bi kaç gün sonra tekrarla eğer adet olmadıysan
Oldun mu ay çok heyecanlandımHala olmadım canım adet ağrımda yok ama acayip baş ağrım var iki gündür beklicem biraz daha bakalım hayırlısı
Hala olmadım yarın sabah test yapıcam çıkarsa direk kan vermeye inşallahOldun mu ay çok heyecanlandım
Haydı inşallah bana da yaz burdan test yapınca merak ederim walla inşallah vardır yoksa da üzülme stres de gecikme yapabilirHala olmadım yarın sabah test yapıcam çıkarsa direk kan vermeye inşallah
Tamam canım yarın bilgilendireceğim testide buraya koyarımHaydı inşallah bana da yaz burdan test yapınca merak ederim walla inşallah vardır yoksa da üzülme stres de gecikme yapabilir
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahTamam canım yarın bilgilendireceğim testide buraya koyarım
Kuzum hayırlısı olsun ben folbiol kullanmıştım kansızlık vardı biraz bende şuan kullanmıyorumMaalesef regl oldum kızlar hormonsal bi durumdanngecikmem olmuş folik asite başlamamı istedi aile hekimim sizde kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?