Hamile miyimm

Merhaba nasıl ögrendiniz benimde 6gün gecikti ama evde l test yaptım 2gün silik çizgi 3.gün silik çizgide yoktu anlamadım bende test yapmıyorum kan vermedim negatif olur diye üzülüyorum ama 6gun geçti bu 2.gebelik olcak inşallah bebek olursa
Benim gecikmemin 5 gününde kan verdim negatif çıktı 0.5 Geç döllenme olabilirmiş Bugün gecikmemin 12 günü tekrar test yaptım Zaten üstte görürsün var gibi çıktı Bugün de ilk defa bir belirti gördüm mavi damarlar çıktı göğüs çemberim büyümüş sanırım Geç döllenme diye düşünüyorum Umarım yanılma bugün istersen tekrar bir kaset test yap Benim kaset testlerde silik çizgi çıkıyor erkenlerde Hiçbir şey çıkmıyor anlayamadım

Benim gecikmemin 5 gününde kan verdim negatif çıktı 0.5 Geç döllenme olabilirmiş Bugün gecikmemin 12 günü tekrar test yaptım Zaten üstte görürsün var gibi çıktı Bugün de ilk defa bir belirti gördüm mavi damarlar çıktı göğüs çemberim büyümüş sanırım Geç döllenme diye düşünüyorum Umarım yanılma bugün istersen tekrar bir kaset test yap Benim kaset testlerde silik çizgi çıkıyor erkenlerde Hiçbir şey çıkmıyor anlayamadım
Teşekkürler ikimizede Rabbim tezden versin gerçkten ilk gebelik hemen oldu bunda böle olunca üzülüyorum çok 3-4ay takmadım kafay ama bu ay bi farklı göğsüm batışıyor gb yani anlamıyorum göğsümün çevresi büyüyor mu ama inşallah olur gebelik artık Rabbim güldürsün tüm isteyenleri inşallah test yaptım 2-tane silik bariz görülüyor 3sü zar zor görünüyor ama yumurtlama günü desem değil biliyoum bu ay farklı ama anlam veremiyorum korkudan kan vermeye gitmiyorum ve bir hafta daha bekleyeceğim adet olmadıgım her gün ümitliyim

Teşekkürler ikimizede Rabbim tezden versin gerçkten ilk gebelik hemen oldu bunda böle olunca üzülüyorum çok 3-4ay takmadım kafay ama bu ay bi farklı göğsüm batışıyor gb yani anlamıyorum göğsümün çevresi büyüyor mu ama inşallah olur gebelik artık Rabbim güldürsün tüm isteyenleri inşallah test yaptım 2-tane silik bariz görülüyor 3sü zar zor görünüyor ama yumurtlama günü desem değil biliyoum bu ay farklı ama anlam veremiyorum korkudan kan vermeye gitmiyorum ve bir hafta daha bekleyeceğim adet olmadıgım her gün ümitliyim
İnşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏

Normalde 5-6gün geçince idrarda çikiyor mu bilmiyorum
Burada Yazılanlara göre adeti 20 gün Geciken biri vardı Ne ultrasonda ne kanda çıkmış kadının ama alttan muayenede 7 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş Ben de 5 günü Kan verdim gecikmenin 0.5 çıktı Şimdi pazartesi günü sabah tekrar kan vereceğim ama belki seninki Geç döllenme değildir Bence sen bir test yap bugün

Burada Yazılanlara göre adeti 20 gün Geciken biri vardı Ne ultrasonda ne kanda çıkmış kadının ama alttan muayenede 7 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş Ben de 5 günü Kan verdim gecikmenin 0.5 çıktı Şimdi pazartesi günü sabah tekrar kan vereceğim ama belki seninki Geç döllenme değildir Bence sen bir test yap bugün
Peki teşekkürler🙏 inşallah sizde gebelik vardır ve ikiz olur inşallah inşallah inşallah lütfen haberdar edin bende kendim gebelik öğrenmiş gb sevinirim inşallah vardır 😇amin amin amin ben kızımda adet görmüştüm 1-2ay o yüzden bu bi farklı anlamadım anlayamıyorum test yapayım yine matkası labuquick nasıl marka bilmiyorum

Peki teşekkürler🙏 inşallah sizde gebelik vardır ve ikiz olur inşallah inşallah inşallah lütfen haberdar edin bende kendim gebelik öğrenmiş gb sevinirim inşallah vardır 😇amin amin amin ben kızımda adet görmüştüm 1-2ay o yüzden bu bi farklı anlamadım anlayamıyorum test yapayım yine matkası labuquick nasıl marka bilmiyorum
Tamam canım haber veririm 🙏 o testi çok övüyorlar ben bu ay o markanın ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım testi yapınca haber ver banaa

İlk idrarınla yap hadi hayırlısı inşallah🙏
Aşşagıya ekledim sabah böle idi öğlen yaptım sıvı tüketmedim ama şimdi yaptıgımda yok gb anlamadım ama hala adet olmadm bak öğlen yaptgm da en son attıgım

Eklentiler

• 1000008855.webp
    1000008855.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000008856.webp
    1000008856.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000009140.webp
    1000009140.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba arkadaslar normalde ayin. 16 sinda regl olmam gerekiyordu bugun gecikmenin 4. Gunu test yapiyorum ama negatif bugun biraz belim agriyor istahim cok acildi midem bi garip sizce kan testi vermelimiyim kacinci gunu beklemeliyim idrarda negatif kanda pozitif cikan oldu mu? Yada regl olacagim icin mi boyleyim neyapmaliyim bilmiyorum banada bir akil verin lutfen🥺

Ve ondan sonra test yaptım görünmüyor yada bn görmüyorum ilk defa böle oldu yine negatif olur diye kan test yaptırmıyoum
🙁😔bir hafta sonra regl olmazsam kan vermeye gideceğim
Ama sadece regl bir hafta kala gögüs lerim taş gb olur kasıgım belim agrır geçerdi
Ama bu ay öle değil belimde agrı ve sol kasıgım uyuşma gb gidip gelen minik kramplar ve kabızlık midem yanma göğüslerim acıyor batışıyor yorgunluk

Back
X