Hamile miyimmm??

birkizannesii

Her zaman çaba gösteren biri olmayı bırak...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
83
64
3
34
Merhaba 3 buçuk yaşında bi kızım var öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Bizimki planlı değildi sadece tamda yumurtlama döneminde denk gelen bi kaçak oldu illa olmasın diye doğum kontrol ilacı almadım çnkü kızıma şansa kardeş gelirse başm gözüm üstüne yoksa ben planlı yapmam diyodum..

Adetim 3 gün geçti zaten şüphelendiğim için 2 tane test aldım ve iksindede 15 sn olmadan 2 .yı gördüm ama hala emn olamıyorum 🫠
Sağlık ocağındaki hemşirem çok iyi pazrtesiyi beklemeyede sabrım yok size danışmak istedim 🤭
IMG_20231006_172336.webp

Sanki regl olcakmışm gibide bi tuhafım.. ilkinde nasıl olmuştum unutmuşum yaaa

Merhaba 3 buçuk yaşında bi kızım var öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Bizimki planlı değildi sadece tamda yumurtlama döneminde denk gelen bi kaçak oldu illa olmasın diye doğum kontrol ilacı almadım çnkü kızıma şansa kardeş gelirse başm gözüm üstüne yoksa ben planlı yapmam diyodum..

Adetim 3 gün geçti zaten şüphelendiğim için 2 tane test aldım ve iksindede 15 sn olmadan 2 .yı gördüm ama hala emn olamıyorum 🫠
Sağlık ocağındaki hemşirem çok iyi pazrtesiyi beklemeyede sabrım yok size danışmak istedim 🤭Eki Görüntüle 3313379
Sağlık ocağında kan verip saatlerce sonuç beklerken sürünmektense en yakın özele gidin anlarsınız kısa sürede 🥰 gönlünüzce olsun♥️

Back
X