- 4 Mart 2025
- 4
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi papatyakirkbes
-
Canım iğne etkisi olabilir yaklaşık 10 güne kadar da geçmezKızlar son adet tarihim 4 nisan. 18 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 25 nisanda evdeki iki testte silik çizgiler çıktı kan tahlili verdim 2.43 çıktı adetim hala sekiz gün var sizce pozitif olabilir mi yükselir mi
Evet bugün iki tane test yaptım biri erken gebelik diğeri kaset test ikisi de silik çıktı iğnenin bugün sekizinci günü hala etkisi var mıdırCanım iğne etkisi olabilir yaklaşık 10 güne kadar da geçmez
Siz daha önce iğne yaptınız mıYani en sağlıklısı iğneden sonra 12.günde test yapmak
Evet canım iki defa yaptım bildiğim için söyledim 10.güne kadar iğneden dolayı pozitif verir genelde Oyüzden iğneden sonra 12.gün yapmak daha iyiSiz daha önce iğne yaptınız mı
Tesekkür ederim şimdi sizin nasıl geçti o süreç iğne süreci durumunuz nedir bekliyormusunuzEvet canım iki defa yaptım bildiğim için söyledim 10.güne kadar iğneden dolayı pozitif verir genelde Oyüzden iğneden sonra 12.gün yapmak daha iyi
İğne tedavisinde değilim şuan normal deniyoruzTesekkür ederim şimdi sizin nasıl geçti o süreç iğne süreci durumunuz nedir bekliyormusunuz
İğneden sonra 5. Günüm test yaptım iğne etkisi var mi diye silik bile çıkmadı herkes diyor igneden sonra pozitif çıkıyor bana iğne mi etki etmedi anlamadimEvet canım iki defa yaptım bildiğim için söyledim 10.güne kadar iğneden dolayı pozitif verir genelde Oyüzden iğneden sonra 12.gün yapmak daha iyi
Canım ben iki defa çatlatma iğnesi oldum ikisinde de vardı ki bildiğim kadarıyla da iğne etkisi var ha kimisinde 10.güne kadar kiminde 8.güne kadar sürüyor ama genelde çıkmayanı ilk kez duydum her gün yaptınız mı hep negatifmiydi? Şaşırdımİğneden sonra 5. Günüm test yaptım iğne etkisi var mi diye silik bile çıkmadı herkes diyor igneden sonra pozitif çıkıyor bana iğne mi etki etmedi anlamadim
Yok canım bugün yaptım sadece iğneden sonra 5. Gün silik bile çıkmadı . Pozitif mi çıkmaliydi illa. Bilemedim ama yumurtam da çatladı yaniCanım ben iki defa çatlatma iğnesi oldum ikisinde de vardı ki bildiğim kadarıyla da iğne etkisi var ha kimisinde 10.güne kadar kiminde 8.güne kadar sürüyor ama genelde çıkmayanı ilk kez duydum her gün yaptınız mı hep negatifmiydi? Şaşırdım
Gebelik testinden bahsediyorum bu aradaCanım ben iki defa çatlatma iğnesi oldum ikisinde de vardı ki bildiğim kadarıyla da iğne etkisi var ha kimisinde 10.güne kadar kiminde 8.güne kadar sürüyor ama genelde çıkmayanı ilk kez duydum her gün yaptınız mı hep negatifmiydi? Şaşırdım
Evet bende gebelik testini kastediyorumGebelik testinden bahsediyorum bu arada
Tamam öğrendim benim olduğum iğne gonapeptyl o pozitif cikarmiyormusEvet bende gebelik testini kastediyorum
Yaaa benimde ilk iğnem oydu çıkarmıştı yine de bilemedim demekki kişiden kişiye degişiyormuymuş hatta silikleşmeyi takip etmiştimTamam öğrendim benim olduğum iğne gonapeptyl o pozitif cikarmiyormus
Evet cnm doktorumu aradım bunun içinYaaa benimde ilk iğnem oydu çıkarmıştı yine de bilemedim demekki kişiden kişiye degişiyormuymuş hatta silikleşmeyi takip etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?