• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyimmm

papatyakirkbes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
4
0
1
29
Kızlar son adet tarihim 4 nisan. 18 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 25 nisanda evdeki iki testte silik çizgiler çıktı kan tahlili verdim 2.43 çıktı adetim hala sekiz gün var sizce pozitif olabilir mi yükselir mi

Evet canım iki defa yaptım bildiğim için söyledim 10.güne kadar iğneden dolayı pozitif verir genelde Oyüzden iğneden sonra 12.gün yapmak daha iyi
İğneden sonra 5. Günüm test yaptım iğne etkisi var mi diye silik bile çıkmadı herkes diyor igneden sonra pozitif çıkıyor bana iğne mi etki etmedi anlamadim

İğneden sonra 5. Günüm test yaptım iğne etkisi var mi diye silik bile çıkmadı herkes diyor igneden sonra pozitif çıkıyor bana iğne mi etki etmedi anlamadim
Canım ben iki defa çatlatma iğnesi oldum ikisinde de vardı ki bildiğim kadarıyla da iğne etkisi var ha kimisinde 10.güne kadar kiminde 8.güne kadar sürüyor ama genelde çıkmayanı ilk kez duydum her gün yaptınız mı hep negatifmiydi? Şaşırdım

Canım ben iki defa çatlatma iğnesi oldum ikisinde de vardı ki bildiğim kadarıyla da iğne etkisi var ha kimisinde 10.güne kadar kiminde 8.güne kadar sürüyor ama genelde çıkmayanı ilk kez duydum her gün yaptınız mı hep negatifmiydi? Şaşırdım
Yok canım bugün yaptım sadece iğneden sonra 5. Gün silik bile çıkmadı . Pozitif mi çıkmaliydi illa. Bilemedim ama yumurtam da çatladı yani

Gebelik testinden bahsediyorum bu arada

Back
X