Hamile miyimmm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onlove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onlove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
7
0
1
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım :) Fikrinizi almak istiyorum. Reglime 5 gün var. Sabah gebelik testi yaptım hayali ikinci çizgi gördüm gibi geldi. kan testi verdim. Beta hcg 20.59 çıktı. Sizce gebelik belirtisi mi? Değer normal mi bilmiyorum ilk hamileliğim olacak. Gebelik testini ekte gönderiyorum bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_3278.webp
    IMG_3278.webp
    107 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3279.webp
    IMG_3279.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 29
Evet canım hayırlı olsun tebrik ederim iki günde bir kan vermen gerekiyor yükselmesini görmek için daha çok yeni 🌟🌟

Evet canım hayırlı olsun tebrik ederim iki günde bir kan vermen gerekiyor yükselmesini görmek için daha çok yeni 🌟🌟
Ay teşekkür ederim hala acaba mı diyip duruyorum hcg düşük ve testte tam çizgi göremedim diye :) sizinde hayırlı olsun :)

Peki ne zaman doktora gitmek gerekiyor yani ultrasonda hemen gözükmüyor galiba? Siz ne zaman gittiniz?

Peki ne zaman doktora gitmek gerekiyor yani ultrasonda hemen gözükmüyor galiba? Siz ne zaman gittiniz?
Daha çok erken kese görülmez kalp atışı duyulmaz 6.haftada gidin benimde şu an 4+5 randevu aldım bekliyorum, istersen iki günde kan verip değer yükseliyor mu diye takip edebilirsin,ben değer takibi yapmadım açıkçası ikinci hamileliğim daha sakinim size kalmış

Ben keseyi gördüm ama kalp atışını duyamadım daha 2 hafta sonra tekrar gideceğim biraz bekle derim ben yoksa stres yapacaksın

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 😍 testin markası nedir çizgi zor görünüyor ama maşallah bilmiş hamile olduğunuzu 😅 bu sitede silik çizgiden herkes korkar yalancı pozitif verir genelde bazı markalar şaşırdım sizin çizgi çok belli defil ona rağmen değeriniz 20 🥹

Daha çok erken kese görülmez kalp atışı duyulmaz 6.haftada gidin benimde şu an 4+5 randevu aldım bekliyorum, istersen iki günde kan verip değer yükseliyor mu diye takip edebilirsin,ben değer takibi yapmadım açıkçası ikinci hamileliğim daha sakinim size kalmış
Yorumunuz için teşekkür ederim bekliyorum o zaman bende :)

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 😍 testin markası nedir çizgi zor görünüyor ama maşallah bilmiş hamile olduğunuzu 😅 bu sitede silik çizgiden herkes korkar yalancı pozitif verir genelde bazı markalar şaşırdım sizin çizgi çok belli defil ona rağmen değeriniz 20 🥹
Çook teşekkür ederim aminn 🙏🏼 markası laboquick açıkçası bende şaşırdım ama hayal meyal görüyorum emin olayım dedim kan testi verdim 😅

Back
X