- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
Dış gebelik olup kendiliğinden düşmesi hayırlı olmuş cnm dış gebelikte tehlikeli çünkü 5 gün gecikme fazlaymış inşallah hamilesindir direk sağlık ocağında kan ver istersenBendeee 3 ay önce dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden düştü ve şuan 5 gün gecikmem var ama işte korkuyorum
Yani sadece göğüs şişkinliği adet belirtisi de olabilir. Benim gebelik belirtimdi ama herkesle aynısı olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenimde var bu problemler kilo verdikçe düzene girdi şuan sıkıntı eşimde .. hayırlısını diliyorum sadece nasipadete daha var ama adet belirtilerim yok göğüs şişmesi dışında affedersin
Dış gebelik olup kendiliğinden düşmesi hayırlı olmuş cnm dış gebelikte tehlikeli çünkü 5 gün gecikme fazlaymış inşallah hamilesindir direk sağlık ocağında kan ver ister
Benimde kasik ağrım ve dk da bir tuvalete gidiyorum yoruldum yaYani sadece göğüs şişkinliği adet belirtisi de olabilir. Benim gebelik belirtimdi ama herkesle aynısı olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kim diyorHayır yapmadım 10. Günden sonra yapın diyorlar genelde
Ne biliyim ya kendimce Google a bakıp duruyorumKim diyor
Evet ben bunu da gebelik belirtisi olarak okumuştum sürekli idrara çıkma diye ama işte garip garip şeyler varBenimde kasik ağrım ve dk da bir tuvalete gidiyorum yoruldum ya
Google da bizi yanıltır oldu walla hangi cevaba inanacagini şaşırıyor insan. Bi siteye giriyon bişey söylüyor öbür siteye giriyon farklı bişey söylüyor. Gerçekten biz kadınların işi o kadar zor ki Allah yardımcımız olsunNe biliyim ya kendimce Google a bakıp duruyorumhep farklı şeyler yazılmış
Sorma ya valla aminnnGoogle da bizi yanıltır oldu walla hangi cevaba inanacagini şaşırıyor insan. Bi siteye giriyon bişey söylüyor öbür siteye giriyon farklı bişey söylüyor. Gerçekten biz kadınların işi o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun
Bazen diyorum ki iyiki kadınlar kulübüne katılmışım. Gerçekten o kadar güzel bir uygulama ki. Kadınlar birbirlerine yardımcı oluyorlar, arkadaş oluyorlar.Sorma ya valla aminnn
İnsan arkadaşıyla paylasamadigini ona soramadigini burda paylasiyor vallaBazen diyorum ki iyiki kadınlar kulübüne katılmışım. Gerçekten o kadar güzel bir uygulama ki. Kadınlar birbirlerine yardımcı oluyorlar, arkadaş oluyorlar.
Evet aynen öyle gerçi benim bir arkadaşım da yok ama burdakileri arkadaşım olarak görüyorum çünkü bazen insan o kadar bunaliyor ki konuşacak birisini arıyor ve oda bu uygulamada benceİnsan arkadaşıyla paylasamadigini ona soramadigini burda paylasiyor valla
Kız olmasında zaten boşver ne güzel kafan rahat insanın en iyi arkadaşı kendisi ailesiEvet aynen öyle gerçi benim bir arkadaşım da yok ama burdakileri arkadaşım olarak görüyorum çünkü bazen insan o kadar bunaliyor ki konuşacak birisini arıyor ve oda bu uygulamada beo
Yani bi yönden iyi ama ailem olmasındansa her derdimi paylasabildigim bir yakin arkadaism olmasını tercih ederdimKız olmasında zaten boşver ne güzel kafan rahat insanın en iyi arkadaşı kendisi ailesi
İnan bana bı zaman sonra paylasamiyosun bile Allah hayırlı insanlar çıkarsın karsimizaYani bi yönden iyi ama ailem olmasındansa her derdimi paylasabildigim bir yakin arkadaism olmasını tercih ederdim
Adetleriniz genel olarak düzenli ise yani bazı insanlar pco oluyor 2 üç ay adet görmüyor öyle bir durum yoksa 4 beş gün gecikmeyle her türlü sonuç çıkar.Kızlar selammm 4-5 gündür reglim gecikti normalde gecikmem olmaz test yapmaya da cesaretim yok negatif çıkar diyesizce ne yapmaliyimmm varmı aranızda gecikmesi yeni olup test yapannn ??
Amin cümlemize inşallahİnan bana bı zaman sonra paylasamiyosun bile Allah hayırlı insanlar çıkarsın karsimiza
Herhangi bir durum yok bundan önce reglim 1 gün geciktikten sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama süreç zordu ve sonrasi dusukle sonuçlandı o yüzden biraz endişeliyim sanırım biraz daha bekleyeceğimAdetleriniz genel olarak düzenli ise yani bazı insanlar pco oluyor 2 üç ay adet görmüyor öyle bir durum yoksa 4 beş gün gecikmeyle her türlü sonuç çıkar.
Anladım geçmiş olsun, belli olur yani ama tabiki erken ogrendiginiz için beklemek zorunda kalırsınız kandi keseydi stresli olacaksa sizin için beklemeniz daha sağlıklı.iyi düşünelim iyi olsun.Herhangi bir durum yok bundan önce reglim 1 gün geciktikten sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama süreç zordu ve sonrasi dusukle sonuçlandı o yüzden biraz endişeliyim sanırım biraz daha bekleyeceğim
Aynen öyle tam üstüne bastiniz valla inşallah bakalım nolacakk tsk ederim yorumlarınız içinAnladım geçmiş olsun, belli olur yani ama tabiki erken ogrendiginiz için beklemek zorunda kalırsınız kandi keseydi stresli olacaksa sizin için beklemeniz daha sağlıklı.iyi düşünelim iyi olsun.
Benimde arkadaşım yok şehir dışına gelin geldim sende mi şehir dışına gelin gittinAmin cümlemize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?