Hamile miyimmmm

Bendeee 3 ay önce dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden düştü ve şuan 5 gün gecikmem var ama işte korkuyorum
Dış gebelik olup kendiliğinden düşmesi hayırlı olmuş cnm dış gebelikte tehlikeli çünkü 5 gün gecikme fazlaymış inşallah hamilesindir direk sağlık ocağında kan ver istersen

Benimde var bu problemler kilo verdikçe düzene girdi şuan sıkıntı eşimde .. hayırlısını diliyorum sadece nasip adete daha var ama adet belirtilerim yok göğüs şişmesi dışında affedersin
Yani sadece göğüs şişkinliği adet belirtisi de olabilir. Benim gebelik belirtimdi ama herkesle aynısı olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Dış gebelik olup kendiliğinden düşmesi hayırlı olmuş cnm dış gebelikte tehlikeli çünkü 5 gün gecikme fazlaymış inşallah hamilesindir direk sağlık ocağında kan ver ister

Yani sadece göğüs şişkinliği adet belirtisi de olabilir. Benim gebelik belirtimdi ama herkesle aynısı olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde kasik ağrım ve dk da bir tuvalete gidiyorum yoruldum ya

Ne biliyim ya kendimce Google a bakıp duruyorum hep farklı şeyler yazılmış
Google da bizi yanıltır oldu walla hangi cevaba inanacagini şaşırıyor insan. Bi siteye giriyon bişey söylüyor öbür siteye giriyon farklı bişey söylüyor. Gerçekten biz kadınların işi o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun

Evet aynen öyle gerçi benim bir arkadaşım da yok ama burdakileri arkadaşım olarak görüyorum çünkü bazen insan o kadar bunaliyor ki konuşacak birisini arıyor ve oda bu uygulamada beo
Kız olmasında zaten boşver ne güzel kafan rahat insanın en iyi arkadaşı kendisi ailesi

Kızlar selammm 4-5 gündür reglim gecikti normalde gecikmem olmaz test yapmaya da cesaretim yok negatif çıkar diye sizce ne yapmaliyimmm varmı aranızda gecikmesi yeni olup test yapannn ??
Adetleriniz genel olarak düzenli ise yani bazı insanlar pco oluyor 2 üç ay adet görmüyor öyle bir durum yoksa 4 beş gün gecikmeyle her türlü sonuç çıkar.

Adetleriniz genel olarak düzenli ise yani bazı insanlar pco oluyor 2 üç ay adet görmüyor öyle bir durum yoksa 4 beş gün gecikmeyle her türlü sonuç çıkar.
Herhangi bir durum yok bundan önce reglim 1 gün geciktikten sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama süreç zordu ve sonrasi dusukle sonuçlandı o yüzden biraz endişeliyim sanırım biraz daha bekleyeceğim

Anladım geçmiş olsun, belli olur yani ama tabiki erken ogrendiginiz için beklemek zorunda kalırsınız kandi keseydi stresli olacaksa sizin için beklemeniz daha sağlıklı.iyi düşünelim iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…