Pembis pembiş canım var var kan vermelisinKızlar atmıştım perşembe günü bazıları o teste güvenme demiş sureLab ile yaptım yeniden bakar mısınız mutluluk göz yaşı dökmeli miyim? Yumurtlamadan 12 gün geçti pazartesi normalde regil günüm ne diyosunuzne zamandır bekliyorum
Ay inşallahPembis pembiş canım var var kan vermelisin
Çok mutlu oldumPembis pembiş canım var var kan vermelisin
Canım var gibi benimde böyle cıkmıstı ama beta suan düşük olduğundan silik çıkıyor. Bence sabret regl 2-3 gecsin ben öyle gittim ilk beta hcg 678 cıktı 2 gün sonra tekrar gittim 2 kat artmıstı. Simdi kan versen 2 güne bir vermen gerekicek oda psikolojik olarak yıpratır bence bekle iyice kanın yükselsin.Kızlar atmıştım perşembe günü bazıları o teste güvenme demiş sureLab ile yaptım yeniden bakar mısınız mutluluk göz yaşı dökmeli miyim? Yumurtlamadan 12 gün geçti pazartesi normalde regil günüm ne diyosunuzne zamandır bekliyorum
Tamam kuzum ben de öyle yapacağımCanım var gibi benimde böyle cıkmıstı ama beta suan düşük olduğundan silik çıkıyor. Bence sabret regl 2-3 gecsin ben öyle gittim ilk beta hcg 678 cıktı 2 gün sonra tekrar gittim 2 kat artmıstı. Simdi kan versen 2 güne bir vermen gerekicek oda psikolojik olarak yıpratır bence bekle iyice kanın yükselsin.
Beklemek zor biliyorum ama sabretTamam kuzum ben de öyle yapacağımçarşamba veya perşembe giderim test için
Olsun da inşallah beklerim ne yapalımBeklemek zor biliyorum ama sabret2 güne bir gitmek beyin olarakda yorar stresede girersin
Aynen tam regl gününde yap çizgi koyulması lazım zatenOlsun da inşallah beklerim ne yapalımpazartesi tam regil günüm bir gebelik testim var son kez onuda yaparım
Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahÇok mutlu oldum
İnşallahPozitif görünüyor hayırlı olsun kan verin en kısa zamanda
Dua ederim kuzum ben de bekledim ağlardım bazen inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim inşallah benimde sağlıklı olurRabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Bnde 6 aydır bekliyorum kuzum inşallah dualarımız kabul olurDua ederim kuzum ben de bekledim ağlardım bazen inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim inşallah benimde sağlıklı olur
Amin canım en kısa zamanda inşallahBnde 6 aydır bekliyorum kuzum inşallah dualarımız kabul olur
Var canın hayırlısı olsun benimde ilki böyle cikmistiKızlar atmıştım perşembe günü bazıları o teste güvenme demiş sureLab ile yaptım yeniden bakar mısınız mutluluk göz yaşı dökmeli miyim? Yumurtlamadan 12 gün geçti pazartesi normalde regil günüm ne diyosunuzne zamandır bekliyorum
Ya inşallah Allah ım razı olsunVar canın hayırlısı olsun benimde ilki böyle cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?