Hamile ola bilirmiyim acaba

Naztopall___cetin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
25
8
16
36
Merhaba kizlar lütfen cevapsiz koymayın bir senelik evliyim bir senedir gebelikle uğraşıyorum ama olmuyo iki ay önce rahim filmi sonucunda doktor lapraskopi dedi ben vazgeçtim tüpler açık sadece sol tarafta şişlik var dedi hatda tüp bebek tedavisne başlamayı düşünüyorduk bu ay reglim tam 1 haftadır gecikti herzaman bazen iki gün one atar bazen iki gün geç olur bir hafta olunca subhelenmege başladım bide açlık hissi oluyo sürekli ne yesemde hep açık gibi geliyo bana başka belirti yok regl ağrılarım gelip geciyo test almışım ama korkuyorum negativ görmekten ondan yapmadım siz ne tavsiye ediyorsunuz bana

Ne yaptınız sonuç ne
4 Gündür kasığım ve tam rahmim adet olacakmış gibi ağrıyor dizlerim sızlıyo belim ağrıyor miğdem ara ara bulanıyo ama çok iş yaptım acaba üşüttüm mü diyorum hiç geçmiyor sanki adet başlangıcındaki bir ağrı gibi ama gögsümde şişme ve ağrı yok önceden regl olmadan 1 hafta önce fena ağrırdı ama şuan hiç ağrı yok birde göbek düşme problemim var ondan dolayıda ihtimal vermiyorum sizce ne bu belirtilerim kızlar adetime 4 gün var ilk defa böyle oldum ama ya bir doluluk hissi var hiç geçmeyen adet başlangıcındaki gibi bir ağrı hiç geçmiyor uyandığım an başlıyo hiç böyle olmamıştım birde başım hep sızlıyor oda geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…