cnm oncellikle Allahim gonlunden geceni nasip etsin bende ikinci asilamayi denedim yarin sonuc ogrenecegim benimde bel agrim alt karin agrim ve ara ara kasik agrim var insallah olumlu sonuclar aliriZKizlar adetime yarını saymazsak 2gun kaldı var karnimin alt bölgesinde ağrı sızlama oluyor gogusumdede ara ara sancı gibi biseyler oluyor iğne batar gibi ama saniyelik oluyor çok özür dilerim kizlar ve akıntım oluyor ara ara ve affınıza sığınarak söylüyorum eşim ile birlikte olduk az önce ve rahim içinde sanki bişey varmış gibi sert bişey çok rahtsz etti iki gündür böyle bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz lutfen
sizde mutlaka haber verin Allahim bu mubarek cuma gecesi hurmetine bizlere olumlu haberler almayi nasip etsinİnşallah canım haber veririsn
yok hayir doktorum 14.gun kan testiyle sinucumu soyleyecek yarin yani test yapacak yurek yok bndeTest yaptinmi hiç cnm adetine nekadar kaldı
yok cnm benimde 2 gun kaldi adetimeAdet gecikmesi falan oldumu yani
niye oyle olduki sizin erken gebelik testimiydi yaptiginizYa hadi hayırlısı ben 1hafta önce test yaptım pozitif çıktı sonra sabah yaptım bidaha negatif çıktı bugün daynamdm yaptım yine negatif çıktı baklm yrin ne olck sende
hmm bnce sizin vardirPozitif çıkan erken gebelik testi diğer yaptığım nrml gebelik testydi
oyle soylemeyin ne kadarlik evlisinizkiHiç sanmiyorum cnm artık umudum bi
bak daha yeniymisin ben 5 yillik evliyim hic bir sorunumuz olmdigi halde olmuyo siz daha yeni evliymisiniz kendinizi hemen birakmayinYeni cnm daha sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?