Hamile olabilir miyim acaba

lazsibel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
1.478
En iyi cevaplar
1
236
53
25
Kizlar adetime yarını saymazsak 2gun kaldı var karnimin alt bölgesinde ağrı sızlama oluyor gogusumdede ara ara sancı gibi biseyler oluyor iğne batar gibi ama saniyelik oluyor çok özür dilerim kizlar ve akıntım oluyor ara ara ve affınıza sığınarak söylüyorum eşim ile birlikte olduk az önce ve rahim içinde sanki bişey varmış gibi sert bişey çok rahtsz etti iki gündür böyle bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz lutfen

cnm oncellikle Allahim gonlunden geceni nasip etsin bende ikinci asilamayi denedim yarin sonuc ogrenecegim benimde bel agrim alt karin agrim ve ara ara kasik agrim var insallah olumlu sonuclar aliriZ

Ya hadi hayırlısı ben 1hafta önce test yaptım pozitif çıktı sonra sabah yaptım bidaha negatif çıktı bugün daynamdm yaptım yine negatif çıktı baklm yrin ne olck sende gidince mutlaka yaz canım

Pozitif çıkan erken gebelik testi diğer yaptığım nrml gebelik testydi

Eşimin anneannesi rutasinda görmüş kayinvalidemsin evinde erkek bebek bende dün gece rüyamda gördüm test yapıp pozitif çıkıyor ama bugün yaptım cikmdi

Yok cnm ben bişey nezman heves etsem hep bı yıkıldım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…