Hamilesin canım buyuk olasılıkTest yaptım birintam çıktı 2. Çizgi silik çıktı acaba gebe miyim
Neden silik peki bilginiz var mı hani bebek küçük o yüzden miHamilesin canım buyuk olasılık
Fotoğrafı göremedim ben ama hangi test yaptınız markası neydiNeden silik peki bilginiz var mı hani bebek küçük o yüzden mi
Fotoğrafı göremedim ben ama hangi test yaptınız markası neydi
Erken oldugubicin bebegin kuculugu yada var olup olmadigi usg ile belli olur.Neden silik peki bilginiz var mı hani bebek küçük o yüzden mi
Erken gebelik testi ile sonuç alabilirsinİnşallah güzel haberler alırsın. benim de 2.aşılamam. Bugün 10.gün kasık ağrım hep var göğüs hassasiyeti de. dokunamıyorum bile. Pazartesi doktor test yap dedi. Yalnız Pazartesi aynı zamanda da adet günüm. İnşallah adet olmam gebelik olur. Bende 'erken gebelik testi alıp' yapsam sonuç çıkar mı acaba
Bende şimdi tahlil vermek için geldim hastaneye bakayım nolcak dua edin olur muErken gebelik testi ile sonuç alabilirsin
Ayyy hadi güzel haberler al inşallah. Rabbim gönlüne gore versin. Haber verrrr lutfeeeenBende şimdi tahlil vermek için geldim hastaneye bakayım nolcak dua edin olur mu
Amin inşAllah çok teşekkür ederim haber veririm tabiAyyy hadi güzel haberler al inşallah. Rabbim gönlüne gore versin. Haber verrrr lutfeeeen
Var mı bir haberrrrrAmin inşAllah çok teşekkür ederim haber veririm tabi
Ee beta kac çıktıHamileyimmmm
Gozün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahHamileyimmmm
Ya ben o heyecanla doktora hiç bir şey soramadım açıkcası pazartesi günü gitcem hastaneye inşAllahEe beta kac çıktı
Amin inşAllah cümlemizinkiniGozün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?