Teşekkür ederim
Yaaa çokk güzel bi haberr Allah kucağına almayı nasip etsinHamileyimmmm
Testin ilsa bakardn ona gore takip ederdn cnmYa ben o heyecanla doktora hiç bir şey soramadım açıkcası pazartesi günü gitcem hastaneye inşAllah
Erken gebelik testi ile sonuç alabilirsin
Amin inşAllahYaaa çokk güzel bi haberr Allah kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bize de nasip etsin inşallah
O an dediğim gibi baya bi heyecan yaptım ne diceğimi bilemedim ilk ya şimdi onun heyecanı vardı doktora gitcem ultrason ile bakılacak o sıra hrt şeyi sorcamTestin ilsa bakardn ona gore takip ederdn cnm
meraba bnm testımı yorumlrmsnzHamilesin canım buyuk olasılık
Ben goremedim canim adetin gecince tekrarla testini. Rabbim hayirki haberler almani nasip etsinmeraba bnm testımı yorumlrmsnz
Ben goremedim canim adetin gecince tekrarla testini. Rabbim hayirki haberler almani nasip etsin
yok demı negatıf testın ıcını bıle actım yaniBen goremedim canim adetin gecince tekrarla testini. Rabbim hayirki haberler almani nasip etsin
Adetin gecti mi pekiyok demı negatıf testın ıcını bıle actım yani
adetıme daha 4 gun var galıba erken adet oluyorum suan oldum galıba hatta nıye erken oldukı ılkdefaAdetin gecti mi peki
anlmdm dedını nasıl yanıYok bacim yok kuruma cizgisi bole gormedim ben
Kuruma cizgisi oluyor ya hos o zaman da gecersiz oluyor. SeNde hic cikmamis ben gormedim yanianlmdm dedını nasıl yanı
Normal adet mi omdun leke miadetıme daha 4 gun var galıba erken adet oluyorum suan oldum galıba hatta nıye erken oldukı ılkdefa
gecerszmı bu test galıba bozukKuruma cizgisi oluyor ya hos o zaman da gecersiz oluyor. SeNde hic cikmamis ben gormedim yani
lekelenme oldu suanNormal adet mi omdun leke mi
Canım lekelenme adet kanı ile aynı renk milekelenme oldu suan
hayır kahverengıCanım lekelenme adet kanı ile aynı renk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?