Hamile olabilir miyim ACİL

sirinkiz15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
28
2
1
25
Arkadaşlar ben bi ilişki yaşadım analdan içime boşalma olmadı ilişkiden sonra beklenen tarihte reglim oldu 5 günde bitti kanamam ama şuan 7.gün kahverengi lekelenme var. Ve kenarımda ayağı kalkınca ağrı var. Hamile olma ihtimalim nedir?

Evet ağrılarınız başlasıysa bebek tutunuyor demektir tebrikler

Ya lütfen ne hamileliği millet kendini parçalıyor olmuyor. Hemde sperm nerene değmiş ki hamile kalcaksın azcık mantıklı olun Allah aşkına

Aynen bağırsaktan yumurtalığa portal açacak bu spermler. Seks yapacak kadar büyüdüyseniz çocuğun nasıl olduğunu da araştırın bi zahmet. Bazen yüzümü tırnaklayasım geliyo böye sorular görünce. Korunmayı öğrenin madem hamile kalmak istemiyorsanız!

Daha kaç farklı üyelikle kaç konu açacaksın? Popondan nasıl hamile kalacaksın tam olarak? Popodan tek çıkan şey b*ktur. Git biraz üreme sistemi çalış bu ne ya

Daha kaç farklı üyelikle kaç konu açacaksın? Popondan nasıl hamile kalacaksın tam olarak? Popodan tek çıkan şey b*ktur. Git biraz üreme sistemi çalış bu ne ya
Az sakin gelin cahil olabilirim bu konuda aydınlatın beni istedim. Sperm vajinaya kaymışsa bile regl olduğum için imkansız dimi kasık ağrım olsa bile ?

Erkek misiniz aceba ? Fantazinizi buraya yazıyorsunuz ? Cidden şunu okuyup yaptımız yoruma yazık . Analdan geçişmi var anatomideni az çok bilmiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…