- 30 Mayıs 2023
- 28
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi sirinkiz15
-
Evet ağrılarınız başlasıysa bebek tutunuyor demektir tebriklerArkadaşlar ben bi ilişki yaşadım analdan içime boşalma olmadı ilişkiden sonra beklenen tarihte reglim oldu 5 günde bitti kanamam ama şuan 7.gün kahverengi lekelenme var. Ve kenarımda ayağı kalkınca ağrı var. Hamile olma ihtimalim nedir?
Ama regl oldum?Evet ağrılarınız başlasıysa bebek tutunuyor demektir tebrikler
Üstüne görme diye birşey var araştırmanızı tavsiye ederimAma regl oldum?
Anlatabilir misiniz birazÜstüne görme diye birşey var araştırmanızı tavsiye ederim
Google dan yazın bakınAnlatabilir misiniz biraz
Dimi çok saçma? Ve regl tarihimde regl oldum 5 gün sürdü regl olmuşken nasıl gebe olabilirim dimi?Analdan nasıl çocuk olacak ?
Ya lütfen ne hamileliği millet kendini parçalıyor olmuyor. Hemde sperm nerene değmiş ki hamile kalcaksın azcık mantıklı olun Allah aşkınaArkadaşlar ben bi ilişki yaşadım analdan içime boşalma olmadı ilişkiden sonra beklenen tarihte reglim oldu 5 günde bitti kanamam ama şuan 7.gün kahverengi lekelenme var. Ve kenarımda ayağı kalkınca ağrı var. Hamile olma ihtimalim nedir?
Madem saçma ne diye konu açıyorsunuz hanımefendi ?Dimi çok saçma? Ve regl tarihimde regl oldum 5 gün sürdü regl olmuşken nasıl gebe olabilirim dimi?
Analdan hamile kalanıda ilk kez duyuyorum bi yaşıma daha girdim
Analdan hamile kalanıda ilk kez duyuyorum bi yaşıma daha girdim
Regl da oldum 5 gün yoğun kanamam vardı. İmkansız dimiYa lütfen ne hamileliği millet kendini parçalıyor olmuyor. Hemde sperm nerene değmiş ki hamile kalcaksın azcık mantıklı olun Allah aşkına
Daha kaç farklı üyelikle kaç konu açacaksın? Popondan nasıl hamile kalacaksın tam olarak? Popodan tek çıkan şey b*ktur. Git biraz üreme sistemi çalış bu ne yaArkadaşlar ben bi ilişki yaşadım analdan içime boşalma olmadı ilişkiden sonra beklenen tarihte reglim oldu 5 günde bitti kanamam ama şuan 7.gün kahverengi lekelenme var. Ve kenarımda ayağı kalkınca ağrı var. Hamile olma ihtimalim nedir?
Çünkü kuruntularım beni yiyorMadem saçma ne diye konu açıyorsunuz hanımefendi ?
Az sakin gelin cahil olabilirim bu konuda aydınlatın beni istedim. Sperm vajinaya kaymışsa bile regl olduğum için imkansız dimi kasık ağrım olsa bile ?Daha kaç farklı üyelikle kaç konu açacaksın? Popondan nasıl hamile kalacaksın tam olarak? Popodan tek çıkan şey b*ktur. Git biraz üreme sistemi çalış bu ne ya
22Kaç yaşındasınız cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?