Hamile olabilir miyim ACİL

Erkek misiniz aceba ? Fantazinizi buraya yazıyorsunuz ? Cidden şunu okuyup yaptımız yoruma yazık . Analdan geçişmi var anatomideni az çok bilmiyorsunuz ?
Hanımefendi çaresiz ve bu konuda cahil biriyim sadece kasık ağrım olunca korktum ağrıma rağmen olmam imkansız mı yani şuan

Bu Hanım kız günde 2-3 Farklı hesap açıp aynı soruyu soruyor bi hamile kalsa da rahatlasa,tüm hayatı hamile miyim diye düşünmekle geçiyo
Ya o değilde bekaret vermemek için normal ilişkiye girmiyorlar . Analdan yapıyorlar sonra yine korkuyorlar madem korkuyorsun yapma .

Geçende ayni başlıkla bir konu okudum analdan ilişki hamile mıyım diye o sen misin? Sensen yetmez mi artik

Allahım lütfen bu kızlara bıraz akıl fikir ver. Bekar kızsın neden yanı neden neden bir kendinize gelin böyle gerı zekalı bir yaşantı neden yaşadığını düşün ve nelere izin verdiğini. Aklınızı başınıza alın. Başını derde sokmaya çabalama kimseninde oyuncağı olma.

Haklısı
Haklısınız bir daha asla olamaz zaten

Bu konuda cahilim kabul da ediyorum ama yorumlara bakın bi hanımefendi kalabilirsiniz dedi. Bakın açıkça anlatıyorum. Regl oldum basbaya ama şuan kasık ağrım var olabilir mi
Psikolojiktir bu imkansız hamile kalamazsın vajina boşalmamış kuruntulardan kurtul burda ya linç yersin ya dalga geçerler böyle şeylere kalkışma başını belaya sokarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…