- 30 Mayıs 2023
- 28
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi sirinkiz15
-
Hanımefendi çaresiz ve bu konuda cahil biriyim sadece kasık ağrım olunca korktum ağrıma rağmen olmam imkansız mı yani şuanErkek misiniz aceba ? Fantazinizi buraya yazıyorsunuz ? Cidden şunu okuyup yaptımız yoruma yazık . Analdan geçişmi var anatomideni az çok bilmiyorsunuz ?
Bu Hanım kız günde 2-3 Farklı hesap açıp aynı soruyu soruyor bi hamile kalsa da rahatlasa,tüm hayatı hamile miyim diye düşünmekle geçiyoMadem saçma ne diye konu açıyorsunuz hanımefendi ?
İmkansız ya Allah aşkına bi araştır çocuk olması için vajinaya bosalması lazımRegl da oldum 5 gün yoğun kanamam vardı. İmkansız dimi
Ya o değilde bekaret vermemek için normal ilişkiye girmiyorlar . Analdan yapıyorlar sonra yine korkuyorlar madem korkuyorsun yapma .Bu Hanım kız günde 2-3 Farklı hesap açıp aynı soruyu soruyor bi hamile kalsa da rahatlasa,tüm hayatı hamile miyim diye düşünmekle geçiyo
Gerçekten tek ve ilk hesabım. Kuruntu yaptım sadece nolur sadece yardım etsenizBu Hanım kız günde 2-3 Farklı hesap açıp aynı soruyu soruyor bi hamile kalsa da rahatlasa,tüm hayatı hamile miyim diye düşünmekle geçiyo
Korkumu boşverip. Gerçekten imkanı varmı ya da ağrım psikolojik olabilir mi bunu söyleseniz?Ya o değilde bekaret vermemek için normal ilişkiye girmiyorlar . Analdan yapıyorlar sonra yine korkuyorlar madem korkuyorsun yapma .
Regl da oldum 5 gün yoğun kanamam vardı. İmkansız dimi
Cahilsen biraz hareketlerine dikkat etsen,ya hamile kalsan bigünHanımefendi çaresiz ve bu konuda cahil biriyim sadece kasık ağrım olunca korktum ağrıma rağmen olmam imkansız mı yani şuan
Gerçekten değilim. Kaymış olsa da kalamam dimi net şekilde kasık ağrıma rağmenGeçende ayni başlıkla bir konu okudum analdan ilişki hamile mıyım diye o sen misin? Sensen yetmez mi artik
23 yaşındayım yaşıtmışız hiç mi araştırmadın gerçekten çok şaşırdım böyle bi soru için 17 18 bekliyodum
Evet imkanı var dedik niye sorup duruyorsun hamile olabilirsinKorkumu boşverip. Gerçekten imkanı varmı ya da ağrım psikolojik olabilir mi bunu söyleseniz?
HaklısınızCahilsen biraz hareketlerine dikkat etsen,ya hamile kalsan bigün
22ymis@alsen19 sence ??
Bu konuda cahilim kabul da ediyorum ama yorumlara bakın bi hanımefendi kalabilirsiniz dedi. Bakın açıkça anlatıyorum. Regl oldum basbaya ama şuan kasık ağrım var olabilir mi23 yaşındayım yaşıtmışız hiç mi araştırmadın gerçekten çok şaşırdım böyle bi soru için 17 18 bekliyodum
İmkanı yok . Asla olma ihtimali yok . Yani poponuzdan yumurtalıklara bağlantınızda yok , rahat olun .Korkumu boşverip. Gerçekten imkanı varmı ya da ağrım psikolojik olabilir mi bunu söyleseniz?
Haklısınız bir daha asla olamaz zatenAllahım lütfen bu kızlara bıraz akıl fikir ver. Bekar kızsın neden yanı neden neden bir kendinize gelin böyle gerı zekalı bir yaşantı neden yaşadığını düşün ve nelere izin verdiğini. Aklınızı başınıza alın. Başını derde sokmaya çabalama kimseninde oyuncağı olmaz
Çok teşekkür ederim. Mazur görün bu cahilliğimi nolur.İmkanı yok . Asla olma ihtimali yok . Yani poponuzdan yumurtalıklara bağlantınızda yok , rahat olun .
Psikolojiktir bu imkansız hamile kalamazsın vajina boşalmamış kuruntulardan kurtul burda ya linç yersin ya dalga geçerler böyle şeylere kalkışma başını belaya sokarsınBu konuda cahilim kabul da ediyorum ama yorumlara bakın bi hanımefendi kalabilirsiniz dedi. Bakın açıkça anlatıyorum. Regl oldum basbaya ama şuan kasık ağrım var olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?