- Konu Sahibi ferhanhanimcim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edeceğim inşallah olursaAmin inşallah canım bizede haber et![]()
bu forumda bu kadar erken öğrenenleri çok okudum, ince bir silik çizgi görüyorumKızlar merhaba Adetime 10 gün var canım birkaç bir şey çektiği için bu sabah test yaptım sonuca bakar mısınız
bu kadar erken belli olur mu
Hamile miyim
Amin amin amin teşekkür ederimRegl olmadığın sürece her zaman umut vardır canım. Sana gönülden dua ediyorum.Rabbim kucağını boş bırakmasın bir kaç güne bu güzel haberi mutlulukla alasın![]()
ya ben gecikmemin 6.-7. günlerindeyim 20 gün önce iliskim oldu baska olmadı olsaydı testte cıkardı dimi gerçi ben hamile kalmak istemiyorum sizin de sağlıklı bir gebeliginiz olur umarım Allah analı babalı buyutsunTeşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunÖnceki aylardan farklı olarak aşırı sivilcelenme, ateş (37.2) yorgunluk ve uyku hali vardı.Sari akıntım vardı.En belirgin sivilceydi benim için hiç böyle olmazdı.isilik gibi olmuştu alnım falan
Evet canım 20 gün çok uzun bir süre çıkması gerekirdi ama yumurtlama tarihinde önemli. Yumurtlamadan 5 gün önce bile ilişki olduysa gebe kalma ihtimalin olabiliyor.Gec döllenme vs durumuda var.Emin olmak için kanda baktirabilirsin. Amin inşallah canım teşekkür ederimya ben gecikmemin 6.-7. günlerindeyim 20 gün önce iliskim oldu baska olmadı olsaydı testte cıkardı dimi gerçi ben hamile kalmak istemiyorum sizin de sağlıklı bir gebeliginiz olur umarım Allah analı babalı buyutsun
konuma bakabilir misiniz orada detaylı anlattım fikirlerinize ihtiyacım varEvet canım 20 gün çok uzun bir süre çıkması gerekirdi ama yumurtlama tarihinde önemli. Yumurtlamadan 5 gün önce bile ilişki olduysa gebe kalma ihtimalin olabiliyor.Gec döllenme vs durumuda var.Emin olmak için kanda baktirabilirsin. Amin inşallah canım teşekkür ederim
Vala aynı benim sonuç gibi çıkmış canım yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçtiyse çıkabiliyor. Benimki 10. Gün böyleydiKızlar merhaba Adetime 10 gün var canım birkaç bir şey çektiği için bu sabah test yaptım sonuca bakar mısınız
bu kadar erken belli olur mu
Hamile miyim
Kaset testte silik çıktı canım sonra kan verdim kandada çıktcanım öncelikle hayırlı olsun kaset testin resmi varmı
Canım öncelikle hayırlı olsun kaset testin resmi var mıRegl olmadığın sürece her zaman umut vardır canım. Sana gönülden dua ediyorum.Rabbim kucağını boş bırakmasın bir kaç güne bu güzel haberi mutlulukla alasın![]()
Canım öncelikle hayırlı olsun kaset testin resmi var mı
İlk resim 10 gün 2 resim 12 gün kan verdim 70 çıktıVala aynı benim sonuç gibi çıkmış canım yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçtiyse çıkabiliyor. Benimki 10. Gün böyleydi