- 28 Mayıs 2025
- 110
- 64
- 13
- 29
- Konu Sahibi ferhanhanimcim
-
Canım bizde 7 aydır deniyoruz bu ay gebelik var mı yok mu bilmiyorum ama senin saydığın belirtilerin hepsini ve daha fazlasını yaşadım ama gebelik oluşmadı. Zaten adet ile gebelik belirtileri çok benzer o yüzden olabilirde olmayabilir de. Hepimiz için en doğru olanı beklemek.Kızlar merhaba,
8 aylık evliyim.
Son regl haftam: 20-25 Haziran
Regl ardından kanama: 2-6 Temmuz
En sonki regl bitimimde kasık ve bacak ağrısı başlangıcıyla beraber 1 hafta sonra tekrar regl olur gibi kanamam oldu. Regl öncesi 14 Mayıs, regl sonrası 26 ve 30 Haziran günlerinde de korunmasız ilişki oldu. Hala daha kasık ve bacak ağrılarım devam ediyor. Son iki gündür de baş ağrısı eklendi. Sizce sebebi gebelik olabilir mi? Böyle bir hikaye yaşayan veya duyan var mı? Ya da başka bir sebebi var mıdır?
Ayy çok sevindimm sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Canım bence sen hamilesin iki ayrı test ile yapmışsın biran önce kan ver eminim var bu kadar tesadüf olmazEki Görüntüle 3618537 Bende freely ve days doctor markaları ile test yaptım yalancı pozitif sonuç veriyor deniliyor aslında çoğu marka içinreglim de 6 gün gecikti kan tahlili vermek en sağlıklısı
Amin canım inşallah darısı sana ve isteyen herkese olsunAyy çok sevindimm sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhdarısı bizim başımıza
israr testiyle mi ögrendiniz acaba yoksa direkt kanla mıKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Kaset testte silik çıktı canım sonra kan verdim kandada çıktıisrar testiyle mi ögrendiniz acaba yoksa direkt kanla mı
Canım tebrik ederiimmKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim çok sevindimCanım tebrik ederiimmben de dün 71,09 ile öğrendim. tekrar kan verdiniz mi onda değeriniz kaç çıktı acaba ben yarın vereceğim bir daha kan tahlili
ben acilden girip verdiğim için yarın doktora görünüp öyle kan vericem , inşallah benimde güzel artarÇok teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim çok sevindimEvet canım bı 5 gün sonra verdim 450 çıkmıştı 2 katından daha fazla artmıştı o sonuçtan 6 gün sonrada hastaneye gittim keseyi gördükleri için tekrar Bta ya bakmadılar.
İnşallah canım bizede haber etben acilden girip verdiğim için yarın doktora görünüp öyle kan vericem , inşallah benimde güzel artar
Gözün aydın canımKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunGözün aydın canımbelirtilerin varmıydı?
Maşallah bende test yapacağım Banada dua edermisinTeşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunÖnceki aylardan farklı olarak aşırı sivilcelenme, ateş (37.2) yorgunluk ve uyku hali vardı.Sari akıntım vardı.En belirgin sivilceydi benim için hiç böyle olmazdı.isilik gibi olmuştu alnım falan
Benimde regl günüm bugün 2-3 gündür regl ağrısı çekiyorum 5-10 saniyelik. göğüslerimde falan karıncılma oluyordu ara sıra test yapmaya korkuyorum , reglim düzenlidir 1-2 gün bekliycem inşallah regl olmam.Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunÖnceki aylardan farklı olarak aşırı sivilcelenme, ateş (37.2) yorgunluk ve uyku hali vardı.Sari akıntım vardı.En belirgin sivilceydi benim için hiç böyle olmazdı.isilik gibi olmuştu alnım falan
Tabii ki ederim canım inşallah sendede vardır.Dualarim seninleMaşallah bende test yapacağım Banada dua edermisin
Amin sende sağ salim kucağına al inşallah sağlıkla büyüsünTabii ki ederim canım inşallah sendede vardır.Dualarim seninleRabbim şu cuma gününün yüzü hürmetine evlat hasreti çeken tüm anne adaylarına bu müjdeli haberi almayı nasip etsin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı evlat versin.
Regl olmadığın sürece her zaman umut vardır canım. Sana gönülden dua ediyorum.Rabbim kucağını boş bırakmasın bir kaç güne bu güzel haberi mutlulukla alasınBenimde regl günüm bugün 2-3 gündür regl ağrısı çekiyorum 5-10 saniyelik. göğüslerimde falan karıncılma oluyordu ara sıra test yapmaya korkuyorum , reglim düzenlidir 1-2 gün bekliycem inşallah regl olmam.
sen hamilesin canım bana dua et
Amin inşallah canım bizede haber etAmin sende sağ salim kucağına al inşallah sağlıkla büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?