Hamile olabilir miyim - duphaston

Gmzetrk0694

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
16
3
1
27
Şüpheli ilişkim adetin son günü oldu bosalma oldu ardından bir saat sonra ella içtim 2 gün sonra doktora gebelik istemiyorum dedim rahim içi temizliği yapabiliriz dedi kazıma yaptığını söyledi spiral taktı duphaston adlı hap verdi 5 gun de bitirmemi söyledi 7 gun bekle 7 gun sonra olmazsan gel dedi 3.günu oldum sorum şu yumurtlama dönemimde değildim duphaston içip adet olduğuma göre gebelik şüphesi kalkmış mıdır?

Daha da hamile kalsan vala şaşarım.. içmedik şey kalmamış..

Hamile kalmanız imkansız varsa iliskidn 10 gün sonra bile testte cıkıyor. Zaten siz önlem alıp adet bile olmussunuz.

Sen hamile kalırsan ben bırakacam denemeyi ya

Valla test yaptım ilişkiden 16 gün geçti 0.1 çıktı değilmişim
İstemediğin için sevindim olmadığına ama çok dikkat et yapılan her müdahale içilen her ilaç ilerde gebe kalmak istediğinde sıkıntı yaratabilir

İstemediğin için sevindim olmadığına ama çok dikkat et yapılan her müdahale içilen her ilaç ilerde gebe kalmak istediğinde sıkıntı yaratabilir
Acaba kesin mıdır adet söktürücüyle adet oldum ya normalde 28 aralıkta ilk adet günümdu 1 ocakta ilişki oldu 3 ocakta rahim temizliği yaptı spiral taktı 4 ocakta ilaca başladım adet söktürücüye 5 gunde bitirdim ılacı 3 gün sonra adet oldum 12sinde adet oldum normal adet tarihim 28 ocak olacaktı söktürücü kullanmasaydim. 17 ocakta kan aldırdm ilişkiden 2 gün snra 0.1 çıktı kız idrarda ne zaman belli olur ilişkiden kaç gün sonra kafam karman çorman oldu yada bir daha ne zaman kan aldırıym ki kesin değilim deyim

İlişkiden 16 gün sonra olacaktı orası 2 değil

Canım adet olmuşsun kanda çıkmamış kaç gün olmuş daha niye karışıyor kafan

Bu kadar yapılan şeye nasıl dayansın varsa da düşmüştür ama hiç sanmıyorum olacağını mümkün değil olmaması için elinden geleni yapmışsın. Bu kadar çok takıyorsan çok çok dikkatli olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…