- 10 Ocak 2022
- 16
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gmzetrk0694
-
Daha da hamile kalsan vala şaşarım.. içmedik şey kalmamış..Şüpheli ilişkim adetin son günü oldu bosalma oldu ardından bir saat sonra ella içtim 2 gün sonra doktora gebelik istemiyorum dedim rahim içi temizliği yapabiliriz dedi kazıma yaptığını söyledi spiral taktı duphaston adlı hap verdi 5 gun de bitirmemi söyledi 7 gun bekle 7 gun sonra olmazsan gel dedi 3.günu oldum sorum şu yumurtlama dönemimde değildim duphaston içip adet olduğuma göre gebelik şüphesi kalkmış mıdır?
İlişkiden 20 gün sonra kan testi yapacam net sonuç çıkar demıDaha da hamile kalsan vala şaşarım.. içmedik şey kalmamış..
Kız neden hamile kalasın.. her türlü şeyi yapmıssın.. bence imkansız senin hamile kalman niye bu kadar korkuyosunİlişkiden 20 gün sonra kan testi yapacam net sonuç çıkar demı
Pskoljk hap kullanıyorum çünkü. Bugün test yaptım ilişkinin 16. Günü 0.1 çıktıKız neden hamile kalasın.. her türlü şeyi yapmıssın.. bence imkansız senin hamile kalman niye bu kadar korkuyosun
Korkma canım bişi olmaz.. ne kullanıyorsun ilaç psikolojikPskoljk hap kullanıyorum çünkü. Bugün test yaptım ilişkinin 16. Günü 0.1 çıktı
Valla test yaptım ilişkiden 16 gün geçti 0.1 çıktı değilmişimSen hamile kalırsan ben bırakacam denemeyi ya
Oldum test yaptım ilişkiden 16 gün snra 0. 1 çıktıHamile kalmanız imkansız varsa iliskidn 10 gün sonra bile testte cıkıyor. Zaten siz önlem alıp adet bile olmussunuz.
İstemediğin için sevindim olmadığına ama çok dikkat et yapılan her müdahale içilen her ilaç ilerde gebe kalmak istediğinde sıkıntı yaratabilirValla test yaptım ilişkiden 16 gün geçti 0.1 çıktı değilmişim
Aynen canımİstemediğin için sevindim olmadığına ama çok dikkat et yapılan her müdahale içilen her ilaç ilerde gebe kalmak istediğinde sıkıntı yaratabilir
Acaba kesin mıdır adet söktürücüyle adet oldum ya normalde 28 aralıkta ilk adet günümdu 1 ocakta ilişki oldu 3 ocakta rahim temizliği yaptı spiral taktı 4 ocakta ilaca başladım adet söktürücüye 5 gunde bitirdim ılacı 3 gün sonra adet oldum 12sinde adet oldum normal adet tarihim 28 ocak olacaktı söktürücü kullanmasaydim. 17 ocakta kan aldırdm ilişkiden 2 gün snra 0.1 çıktı kız idrarda ne zaman belli olur ilişkiden kaç gün sonra kafam karman çorman oldu yada bir daha ne zaman kan aldırıym ki kesin değilim deyimİstemediğin için sevindim olmadığına ama çok dikkat et yapılan her müdahale içilen her ilaç ilerde gebe kalmak istediğinde sıkıntı yaratabilir
İlişkiden 16 gün sonra olacaktı orası 2 değilAcaba kesin mıdır adet söktürücüyle adet oldum ya normalde 28 aralıkta ilk adet günümdu 1 ocakta ilişki oldu 3 ocakta rahim temizliği yaptı spiral taktı 4 ocakta ilaca başladım adet söktürücüye 5 gunde bitirdim ılacı 3 gün sonra adet oldum 12sinde adet oldum normal adet tarihim 28 ocak olacaktı söktürücü kullanmasaydim. 17 ocakta kan aldırdm ilişkiden 2 gün snra 0.1 çıktı kız idrarda ne zaman belli olur ilişkiden kaç gün sonra kafam karman çorman oldu yada bir daha ne zaman kan aldırıym ki kesin değilim deyim
bende:)))))))))))))))Sen hamile kalırsan ben bırakacam denemeyi ya
Ya 16 gün snra 0.1 çıktı acaba yüzde yüz kaç gün sonra yok diyebilirim kanda yok bu yüzde yüzdür diyebilirim 30 gün sonra mjHamile kalmanız imkansız varsa iliskidn 10 gün sonra bile testte cıkıyor. Zaten siz önlem alıp adet bile olmussunuz.
Canım adet olmuşsun kanda çıkmamış kaç gün olmuş daha niye karışıyor kafanAcaba kesin mıdır adet söktürücüyle adet oldum ya normalde 28 aralıkta ilk adet günümdu 1 ocakta ilişki oldu 3 ocakta rahim temizliği yaptı spiral taktı 4 ocakta ilaca başladım adet söktürücüye 5 gunde bitirdim ılacı 3 gün sonra adet oldum 12sinde adet oldum normal adet tarihim 28 ocak olacaktı söktürücü kullanmasaydim. 17 ocakta kan aldırdm ilişkiden 2 gün snra 0.1 çıktı kız idrarda ne zaman belli olur ilişkiden kaç gün sonra kafam karman çorman oldu yada bir daha ne zaman kan aldırıym ki kesin değilim deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?