Hamile olabilir miyim emzirdiğim halde?

sadolinda

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
2.799
2.577
63
31
Kızlar yeniyim kusura bakmayın çok kafamı karıştırdı bu konu.ben 3 Mart'ta adet oldum, adet döngüm 28 gündür emziriyorum bu arada.11 Mart'ta yumurtlamaya 3-4 gün kala korunmasiz ilişkim oldu yani 2. Çocuğa ne sıcak ne soğuk bakıyoruz olursa olur diyoruz eşimle. Zaten o yumurtlama günü geldiginde de karnımda şişkinlik, kasıklarda belimde ağrım oldu dayanamayıp kaset test yaptım adetime 5 gün kala sonuc negatif. adetime 4 gün kaldi.sizce hamilelik var mıdır?

Emzirmek korumuyor diye duymuştum

Evet gebelik riski daha az, ancak yinede mümkün tabii. Allah gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim.hastaneye gidemiyorum bebise baktığım için peki tekrar test yapmak için regli gününün geçmesini bekleyeyim oyleyse

Bebeğiniz çok küçük birlikte büyürken sizinde ömrünüzden gidiyor. Bence bir daha düşünün bu fikri. Gerçekten zor bi süreç yakın arkadaşım oğlu 10 aylıkken hamile kalmıştı istemeden. Çok zorlandı

Çok haklısınız ama işte 2 çocuk istiyoruz.bebegim büyüdükten sonra tekrar hamile kaldığımda sil baştan başlamak korkutuyor beni yani tam büyüdü rahatladık derken böylesi de zor olur gibime geliyor. aslinda genel olarak anne olmak zor

Olabilir, emzirme döneminiz gebeliğe engel değil. Adete 5 gün varken kaset test sonuç vermez zaten regl gününü beklemeniz gerekirdi. Ne yaptınıx peki sonucunuz nedir

Olabilir, emzirme döneminiz gebeliğe engel değil. Adete 5 gün varken kaset test sonuç vermez zaten regl gününü beklemeniz gerekirdi. Ne yaptınıx peki sonucunuz nedir
Sonuç negatifti.adetim her ay 2-3 gün oynamaya başladı emzirmeden dolayı muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…