- 7 Eylül 2024
- 215
- 56
- 18
- Konu Sahibi kutupyildizi123
-
Canım ben de kan pıhtılaşması var adetim gecikmeden aslında sonucu öğrenip iğnelere başlamam gerek bu aceleciliğimin bir sebebi de buGebelik konularından falan hiç anlamam ama 5 gün sonra ver bence.
Fotoğrafları var mıSelamünaleyküm hanımlar. Ben dün ovülasyon testi yapmıştım normalde adetime yakın hiç görünmez gibi bir şeydi dünkü koyuluk beni tereddüte sokmuştu gebelik testi yaptım erken gebelik testi pro Doctor testini yaptım silik çizgi 5 dakika içinde göründü sabah yaptım o da göründü daha sonra başka bir markanın erken gebelik testini yaptım 2 saat arayla o da pozitif göründü.. ovülasyon testini tekrarlayayım dedim bir önceki güne göre daha fazla koyulaştı bir yıldan fazladır bu testlerle kafamı çok doldurduğum için şu an gördüğüm şeye inanamıyorum. Kan testi versem çıkar mı adetime beş gün var
Fotoğrafları var mı
Hemen hastaneye gidiyorum nolur dua edinMerhaba
Eğer testler de bu şekilde silik çıktıysa kanda muhakkak çıkar isterseniz bekleyin isterseniz hemen verin
Dualarım seninle canım haber ver mutlaka banaHemen hastaneye gidiyorum nolur dua edin
Haber vericem inşallah canım. Biri prodoctor diğeri laboquick markaDualarım seninle canım haber ver mutlaka banatestlerin markaları neydi?
Laboquickse tamam canım sağlamHaber vericem inşallah canım. Biri prodoctor diğeri laboquick marka
Haberler ne durumda canımHaber vericem inşallah canım. Biri prodoctor diğeri laboquick marka
Vardir bence o kadar test yaniltmazHaber vericem inşallah canım. Biri prodoctor diğeri laboquick marka
Sonuç çıktı mıHaber vericem inşallah canım. Biri prodoctor diğeri laboquick marka
Sonuç nedir hamile misinizzHaber vericem inşallah canım. Biri prodoctor diğeri laboquick marka
Evet canım çok şükürSonuç nedir hamile misinizz
Çok şükür sağlıkla selametle kucağına almak nasip olsun inşallah. Süreçten biraz bahseder misiniz bat ne zaman, ovulasyonda koyuluk ne zaman başlamaya başladı vs ?Evet canım çok şükür
Yaa çok şükür canım hayırlı olsun rabbim bana ve diğer isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet canım çok şükür
Amiiin inşallah Rabbim kimin kalbinden geçiyorsa kucağına düşürsün inşallahYaa çok şükür canım hayırlı olsun rabbim bana ve diğer isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?