Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet en sağlıklısı o zatenİnşallah canim 3 gün sonra adet geçerse test yaparim galiba
Hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim ne derse o olur çareyi arayın denemekten vazgeçmeyin takdir Allah'ınAmin inşallah bende tek tüplüyüm yazdan belli daha önce iki tüple olmadı doktorlar sürekli diyor tek tüplerde şansın var dedim çift tüple 9 yıldır olmadı tek tüple mi olucak doğal umudum yok ama Rabbim dilerse isterse oldurmayanı oldurur hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah![]()
Amin canım inşallahHiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim ne derse o olur çareyi arayın denemekten vazgeçmeyin takdir Allah'ın
Hahahahha vallahi olsa güzel olurmuş ben de mi bi test markası çıkarsam ne yapsam evanora diyeAmin Amin hepimizin için hayırlısı sağlıklısı güzeli olsun inşallah Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
peki sizi gebelik testi markası sanmam![]()
Ay gece gece kendime ne güldümHahahahha vallahi olsa güzel olurmuş ben de mi bi test markası çıkarsam ne yapsam evanora diye![]()
Adet oldunuz muBugün kahverengi akıntım oluyor arada sizce adet olur muyum 2 gün kaldı