Hamile olabilir miyim sizce ?

Ozlm19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
12
0
1
28
Kızlar 3 temmuzda Regl oldum 21 temmuzda pembe lekelenme yaşadım daha sonra 25 temmuzda kahverengi pembe bi leke daha geldi 30 Temmuz da kan testi yaptırdım ama negatif çıktı doktorum rahim duvarın kalınlaşmış dedi sizce hamile olabilir miyim başına böyle bişey gelen var mı ?

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Allah isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin 🤲 21 Temmuz da yerleşme olduysa kan testinde çıkması gerekmez mi sizce ?

döngünün normal süresini bilmiyorum tabi ama bugün itibariyle yanlış değilsem 28. Günündesin. Gecikmen var mı? Bazen yumurtlama dönemlerimde hafif lekelenmeler olabiliyor. Eğer gebelik oluşsaydı muhtemelen dünkü kan testinde çıkardı, eğer tabi geç döllenme değilse veya adet düzensizliğin yoksa. Rahim kalınlaşması bazen gebelik anlamına gelir ama bazen de reglinin yakınlaştığını ve regl olmak üzere olduğunu da ifade eder ne yazık ki

Döngümün süresi 28 gün bugün ya da yarın Regl olmam gerekiyor yumurtlama günlerimi değerlendirdik eşimle ama bu ay da nasip olmadı sanırım 🤦‍♀️🤷‍♀️

Döngümün süresi 28 gün bugün ya da yarın Regl olmam gerekiyor yumurtlama günlerimi değerlendirdik eşimle ama bu ay da nasip olmadı sanırım 🤦‍♀️🤷‍♀️
seni çok iyi anlıyorum, 2 senedir deniyoruz biz de. 28 günde bir düzenli regl olurum. Yumurta büyütme çatlatma hatta tüp bebek bile denedik hepsi negatif oldu, herhangi bir sorunumuz da yok tamamen sebepsiz infertilite. Her ay kendimi dinliyorum, bazı aylar gerçekten hamileymişim gibi hissediyorum ve regl olunca yine tüm umutlarım sönüyor. Ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama olabildiğince başka işlerle meşgul olmaya çalışmamız lazım, insan boş kaldıkça hep bunu düşünüyor 🙏🏼 allah bu yolda olan kız kardeşlerime, bize en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥰❤️

seni çok iyi anlıyorum, 2 senedir deniyoruz biz de. 28 günde bir düzenli regl olurum. Yumurta büyütme çatlatma hatta tüp bebek bile denedik hepsi negatif oldu, herhangi bir sorunumuz da yok tamamen sebepsiz infertilite. Her ay kendimi dinliyorum, bazı aylar gerçekten hamileymişim gibi hissediyorum ve regl olunca yine tüm umutlarım sönüyor. Ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama olabildiğince başka işlerle meşgul olmaya çalışmamız lazım, insan boş kaldıkça hep bunu düşünüyor 🙏🏼 allah bu yolda olan kız kardeşlerime, bize en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥰❤️
Rabbim bize de en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eylesin dualarım seninle Allah’ın izniyle hayırlı haberler alırsın inşallah 🥰🤲 evet bu ay göğüslerim çok hassaslaştı 10 gün önceye kadar sonra birden geçti kendimizi çok dinliyoruz sanırım 🤦‍♀️ ama istemsiz oluyor aa acaba hassas mı bu ay oldu mu derken kocamaaan bi negatif görüyorum 🤦‍♀️

Back
X