Hamile olabilir miyim, testlerime bakar mısınız?

babyoda

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
227
122
18
25
Merhaba iyi akşamlar 1er gün arayla 3 test yaptım bat 9 mayıs çizgiler silik ama gözle net görünüyor
1000056464.webp

1. Sıradaki Days Doctor erken gebelik testi
(Açıkçası buna hiç güvenim yok ama diğer iki testte de çizgi çıkınca emin olamadım)
2. Sıradaki First Test diye bi marka denemek için almıştım hızlı testmiş 2. Dakikada çıktı çizgi
3. Nimo bu testi bugün sabah ilk idrarla yaptım çizgi hemen belli oldu
Biraz telefonun gölgesi düşmüş kusura bakmayın akşam vakti bu kadar oldu 😅

Yazım hatası düzelttim 🌸🌸

Son düzenleme:
Evet kesinlikle var gozukuyorr kan verin bence hayirlisi olsun🥰
Ya dimi yanlış çıksa birinde çıkardı digerlerinde çıkmazdı 😅😅 umitlenmek istemiyorum kan vermek için acele etmesem diyorum daha adetim gecikmediii şimdi yarın versem araya haftasonu girecek ben çatlarım en iyisi pazartesiyi bekleyeyim diyorum mesajınız için teşekkür ederim ❤️❤️❤️

Ya dimi yanlış çıksa birinde çıkardı digerlerinde çıkmazdı 😅😅 umitlenmek istemiyorum kan vermek için acele etmesem diyorum daha adetim gecikmediii şimdi yarın versem araya haftasonu girecek ben çatlarım en iyisi pazartesiyi bekleyeyim diyorum mesajınız için teşekkür ederim ❤️❤️❤️

Yoo 2 saatte sonuc cikiyor kan verin bence yarin ben olsam sabredemem😀

Merhaba iyi akşamlar 1er gün arayla 3 test yaptım bat 9 mayıs çizgiler silik ama gözle net görünüyor Eki Görüntüle 3588895

1. Sıradaki Days Doctor erken gebelik testi
(Açıkçası buna hiç güvenim yok ama diğer iki testte de çizgi çıkınca emin olamadım)
2. Sıradaki First Test diye bi marka denemek için almıştım hızlı testmiş 2. Dakikada çıktı çizgi
3. Nimo bu testi bugün sabah ilk idrarla yaptım çizgi hemen belli oldu
Biraz telefonun gölgesi düşmüş kusura bakmayın akşam vakti bu kadar oldu 😅

Yazım hatası düzelttim 🌸🌸
Benim nimo testim böyleyken kan vermiştim pozitif çıkmıştı tabi ben öncesinde Laboquick ile de garantilemiştim sizde pazartesiye kadar takip edin hayırlı olsun :)

Benim nimo testim böyleyken kan vermiştim pozitif çıkmıştı tabi ben öncesinde Laboquick ile de garantilemiştim sizde pazartesiye kadar takip edin hayırlı olsun :)
Elimde bi tane daha nimo var, cumartesi veya pazar bi daha yapsam diye düşünüyorum pazartesiye kadar adet olmazsam kesin giderim teşekkür ederim inşallah testler yanlış çıkarmamıştır :))

Elimde bi tane daha nimo var, cumartesi veya pazar bi daha yapsam diye düşünüyorum pazartesiye kadar adet olmazsam kesin giderim teşekkür ederim inşallah testler yanlış çıkarmamıştır :))
Benimde testlerim bu şekilde ama köyü şekilde adet günüm yarın bekliyorum bakalım pazartesi doktora randevu aldım

Gün geçtikçe koyulaşıyor zaten strese girmemek için dayanabilirseniz pazar yapıp kan verirsiniz 🙃

Çok heyecanlııı çok Allah hepimizin gönlüne göre versin. Beta takibi daha stresli beklemek daha mantıklı ama dayanamıyoruz işte 🥲
Ben çok okudum valla beta takibi yapan arkadaşları 🤣 o stresi bildiğimden galiba bekleyeyim diyorum inşallah tekte öğrenirim sağlıkla 🥰

Ben çok okudum valla beta takibi yapan arkadaşları 🤣 o stresi bildiğimden galiba bekleyeyim diyorum inşallah tekte öğrenirim sağlıkla 🥰
Bende cumartesi tekrar kan vericem ama zaman geçmiyor gibi bir şey 😂 hiçbir belirti olmadan hamileliğimi 3.ay öğrenmek isterdim 😁 inşallah hayırlı haberler alırsınız 🥰

Bende cumartesi tekrar kan vericem ama zaman geçmiyor gibi bir şey 😂 hiçbir belirti olmadan hamileliğimi 3.ay öğrenmek isterdim 😁 inşallah hayırlı haberler alırsınız 🥰
Ya bizim bu sabırsızlığımızla 3. Ay falan dayanamayız hemen öğrenmek istiyoruz 😂 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🥰

Ya bizim bu sabırsızlığımızla 3. Ay falan dayanamayız hemen öğrenmek istiyoruz 😂 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🥰
Valla ya ama içgüdüsel galiba 🥹 amin çok teşekkür ederim sizde inşallah 😍

Valla ya ama içgüdüsel galiba 🥹 amin çok teşekkür ederim sizde inşallah 😍
Sizin belirtiniz var mı acaba ya ben salıdan beri çok yorgunum sanki sürekli yatıp uyumak istiyorum hiç böyle olmamıştım kan değerlerim falan da normaldi 🥹

Sizin belirtiniz var mı acaba ya ben salıdan beri çok yorgunum sanki sürekli yatıp uyumak istiyorum hiç böyle olmamıştım kan değerlerim falan da normaldi 🥹
Evet ben hep uyuyorum benim kasık ağrım fazlaydı yumurtlamadan sonra bende ona istinaden çok şüphelenmiştim bir de 3-4 gün önce gün içinde başım dönüp midem bulanmıştı belki sebebi farklıydı ama ben hamileliğe yorup kan vermiştim 😂

Dayanırım herhalde 1 haftadır bekliyorum 2 3 gün daha beklerim sanırım 😅
Sizin belirti fln var mı benim regl 6 Mayıs ta olmam lazımdı 3 gün oldu gecikmem yarın 4 olacak ama reglimin ilk günü test yaptım negatifti ve bugün yine yaptım tekrar negatif adet döngüm yarın 29. Gün olacak . Kasıklarımda ve kalçalarımda ağrı var hafif göğsüm de sızlıyor sizce ne zmn kan vermeliyim

Back
X