Hamile olabilir miyim yardim edin

mi-nick

Sana emanetiz Allah'ım.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
5.091
4.981
373
Arkadaslar suphelerim dogrultusunda dun itibariyle(reglime 5 gun varken) hcg degerime bakilmasi icin kan verdim sonucumu bugun aldim, sonuc:0.100 cikti yani negatif. uc saat kadar once kahverengimsi bi akinti geldi ama agrim olmasina ragmen hala bir damla bile kanama yok bundan once regl olacagim gun agrim baslar ve bir kac saat icinde de kanama olurdu ama olmuyor benim merak ettigim reglden bi kac gun once yapilan testte negatif sonuc alip daha sonra hamile oldugunu ogrenen var mi ?

Geç döllennme olanlarda regli gününden sonra pozitife çevirebiliyor ama senin kanaman başlamış ne yazık ki... İnşallah gelecek ay hamile kalırsın

Geç döllennme olanlarda regli gününden sonra pozitife çevirebiliyor ama senin kanaman başlamış ne yazık ki... İnşallah gelecek ay hamile kalırsın
O gelen lekeden sonra malesef hala kanama olmadi olsa da rahatlasam bi aslinda bebek dusunmuyoduk ama bu ay ki belirtiler beni supheye dusurup heyecanlanmama sebep oldu kanama olmazsa eger biraz daha bekleyip tekrar test yaptiricam hayirlisi bakalim

Back
X