Hamile olabilir miyim? Yardım

Zytnbensu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
12
3
1
33
Merhabalar bana da fikirlerinizi paylaşır mısınız. Ben her ay düzenli adet görüyorm. Ama geçen ay 6 gün önce adet oldm bu ayda 8 gün geçikti. Göğüslerim eskiden hiç acımazdı ama son 4 5 gündür acıyor elleyince de çok acıyor Bi kaç gün daha beklicem 2 gün sonra falan test yapıcam. Ümitlenmek de istemiyorm ama 6-7 aydır çocuk düşünüyorz bu durumdan eşime bahsetmedim. Sizce hamile kalma şansım var mıdır

Benim hamile olduğumu öğrendiğim ay göğüslerim inanılmaz hassastı kıyafetim bile rahatsız ediyordu adet olacak gibi sancım vardı ama olmadım daha sonra kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim en garantisi tek seferde kan testi hem senin gecikmiş bence yaptırmalısın

Merhabalar bana da fikirlerinizi paylaşır mısınız. Ben her ay düzenli adet görüyorm. Ama geçen ay 6 gün önce adet oldm bu ayda 8 gün geçikti. Göğüslerim eskiden hiç acımazdı ama son 4 5 gündür acıyor elleyince de çok acıyor Bi kaç gün daha beklicem 2 gün sonra falan test yapıcam. Ümitlenmek de istemiyorm ama 6-7 aydır çocuk düşünüyorz bu durumdan eşime bahsetmedim. Sizce hamile kalma şansım var mıdır
Sonuç neoldu . Ben de ayni seyleri yasiyorum..

Back
X