• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim yoksa psikolojik bir rahatsızlık mı bu?

bluelagun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
1
0
1
40
Son adetimi 13 Aralıkta gördüm 24 Aralıkta 2,5 ayın ardından ilişkiye girdim dışarı boşaldı. Tıbbi olarak eğer hamileysem 4 haftalık. Adetim çok düzenlidir bugün gecikmesinin 4.günü. Akıntım normal, ağrım, batmam hiç bir şeyim yok. Ne adete dair ne de gebeliğe dair. Her ilişkiden sonra özellikle son 2 cinsel birleşmeden sonra ki bunların arası 2,5 ay inanılmaz paronaya başladı ilişkiden hastalanana kadar uykusuz geceler düşünmeler acabalar kafamda. Normalde de takıntılı biriyim. Ama bir taraftan da adetim 24-25 günde bir gelir bu kez 4 gündür yok işin garibi test alıp korkudan yapamıyorum. Bunun psikolojik bir rahatsızlık olma ihtiamli var mı. Siteyi o kadar okuyorum ki Rabbim çok isteyenlere en kısa zamanda versin. Bir taraftanda diyorum insanlar o kadar uğraşıyorlar hamile kalmak için 2,5 ayda bir dışarı boşalmakla hamile kalmam mümkün mü bir taraftanda diyorum o halde neden gecikti. Çıkmazdayım.

Back