Hamile olabilir miyim ??

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
6.444
7.744
198
Slm kızlar.. adetim gecikeli 14 gün oldu.. 3 kere evde test yaptım negatif göğüslerim arasıra ağrıyor ama çok şiddetli değil hafif... akıntım çok hafif peçeteye sildikçe ıslaklık geliyor okadar.. karnımdan gurul gurul sesler geliyor.. bide arada bi ishal oluyorum.. benim gibi olup hamile olan var mı?? P.tesi günü kan testi yaptıracam inşallah hamileyimdir bir mucize olsun diye dua ediyorum...

Ben öyle öğrendim Canım,söylediğin belirtiler vardı bende de,idrar testleri negatif çıktı 2 gün sonra kanda 100 çıktı.Sonu gelmedi o ayrı..her şeyin hayırlısını dilemek lazım

Yalnız senin 14 gün olmuş,ben 3 gün sonra öğrenmiştim,adet tarihine doğru ilişki olduysa geç döllenmiştir belki..

Ben öyle öğrendim Canım,söylediğin belirtiler vardı bende de,idrar testleri negatif çıktı 2 gün sonra kanda 100 çıktı.Sonu gelmedi o ayrı..her şeyin hayırlısını dilemek lazım
Üzüldüm canım ya.. inşallah bi dahaki sefere daha sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin bebeğini..

Düşük mü yaptın canım yoksa başka bi sorun mu vardı..

Ayy canım üzüldüm... belki belirtileri tam net olarak yaşamadığın için olabilir mi

Iyi günler ben aknetrent kullandım 6 ay ve bırakalı 2 ay oldu ve hamile kalmak istiyom bi sorun olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…