- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Allah gönlüne göre versin ama 2 haftalık gecikmede hamilelik olsaydı testte çıkardı bence. Kan testiyle daha net belli olur tabi.3 kere evde test yaptım negatif.
Allah gönlüne göre versin ama 2 haftalık gecikmede hamilelik olsaydı testte çıkardı bence. Kan testiyle daha net belli olur tabi.
Üzüldüm canım ya.. inşallah bi dahaki sefere daha sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin bebeğini..Ben öyle öğrendim Canım,söylediğin belirtiler vardı bende de,idrar testleri negatif çıktı 2 gün sonra kanda 100 çıktı.Sonu gelmedi o ayrı..her şeyin hayırlısını dilemek lazım
Hatırlamıyorum ki canım adete yakın ilişkimiz oldu mu olmadı mıYalnız senin 14 gün olmuş,ben 3 gün sonra öğrenmiştim,adet tarihine doğru ilişki olduysa geç döllenmiştir belki..
Düşük mü yaptın canım yoksa başka bi sorun mu vardı..Ben öyle öğrendim Canım,söylediğin belirtiler vardı bende de,idrar testleri negatif çıktı 2 gün sonra kanda 100 çıktı.Sonu gelmedi o ayrı..her şeyin hayırlısını dilemek lazım
Düşük oldu ne yazık kiDüşük mü yaptın canım yoksa başka bi sorun mu vardı..
Ayy canım üzüldüm.. belki belirtileri tam net olarak yaşamadığın için olabilir miDüşük oldu ne yazık ki
Bilmem ki kısmet,vardır bunun da bir hikmeti,Allah bir daha yaşatmasın,kimseye..size de onun için dedim olmasa da üzülmeyin hayırlısını dileyinAyy canım üzüldüm.. belki belirtileri tam net olarak yaşamadığın için olabilir mi
Aynen canım hayırlısı..Bilmem ki kısmet,vardır bunun da bir hikmeti,Allah bir daha yaşatmasın,kimseye..size de onun için dedim olmasa da üzülmeyin hayırlısını dileyin
Bilmiyorum ki canım bu konuda bilgim yok... ama o ilacı ne için kullandın kiIyi günler ben aknetrent kullandım 6 ay ve bırakalı 2 ay oldu ve hamile kalmak istiyom bi sorun olur mu acaba
Sivilce icinBilmiyorum ki canım bu konuda bilgim yok... ama o ilacı ne için kullandın ki
Hmm anladım canım ama bi bilgim yok.. inşallah Allah'ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin..Sivilce icin
Amin cnmmHmm anladım canım ama bi bilgim yok.. inşallah Allah'ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?