Merhaba arkadaşlar normalde ayın 3 ünde adet olmam gerekiyordu 2 sinde oldum adetimden önce hamilelik düşündüğümüz için erkenolmasına rağmen test yaptım her testte 2 çizgi silik çıktı adette olunca değilim dedim amasabah kasıklarım çok fazla ağrıdı yürüyemedim resmen baş ağrısı ve bel ağrısı da var acabahamile olupda adet olmuş olabilir miyim testalmadım daha cevaplar için teşekkür ederim
Cevap için teşekkür ederim en iyisi doktora gitmek sanırımyurmurtaların çatlamasından dolayı olabilir bu ağrılar adet sancılarının belirtileri ama sen eğer normalinden daha değişik etkiler gördüysen doktora git bence
Testin son hali :) yarın kan vericem insallah
hamilesin o zaman:) deger nasıl dedi dr kaç haftalıkmış canım
Henüz çok yeni dedi ultrason da gorunmedi haliyle tekrar gidicem kontrole 4 haftalık gibi
canım 1500 olunca görünüyordu sanki ultrasonda
benmi yanlış hatırlıyorum
TebriklerSağlıkla da kucağına alırsın inşallah belirtilerin varmıydı nelerdi canım. Bizimle paylaşır mısın
Ne güzel anlatmışsınBenim de 2 gün gecikti kasık ağrım var sol kasığımda belim ağrıyo battan önce idrar testi negatifti. Acaba sende de varöıydı kasık ağrısı diye merak etmiştim
Ne güzel anlatmışsınBenim de 2 gün gecikti kasık ağrım var sol kasığımda belim ağrıyo battan önce idrar testi negatifti. Acaba sende de varöıydı kasık ağrısı diye merak etmiştim
Buradaki testte adete kaç gün varTestin son hali :) yarın kan vericem insallah
Hayırlı olsun.. Benim 169 du 3-4 haftalık demisti doktor, ailende coğul gebelik yasayan var mı?? Degerlerin cok yüksek geldi bana :)Buyrun size sonuç Eki Görüntüle 2077441
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?