Gebeliğe Hazırlık hamile olabilir miyim? :) :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yurmurtaların çatlamasından dolayı olabilir bu ağrılar adet sancılarının belirtileri ama sen eğer normalinden daha değişik etkiler gördüysen doktora git bence

yurmurtaların çatlamasından dolayı olabilir bu ağrılar adet sancılarının belirtileri ama sen eğer normalinden daha değişik etkiler gördüysen doktora git bence
Cevap için teşekkür ederim en iyisi doktora gitmek sanırım

Tebrikler Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah belirtilerin varmıydı nelerdi canım. Bizimle paylaşır mısın

Tebrikler Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah belirtilerin varmıydı nelerdi canım. Bizimle paylaşır mısın

Teşekkür ederim biraz karışık bir süreç oldu. Çok sık tuvalete çıkmaya başladım. Kokular çok keskin oldu. Göğüslerim ara ara ağrıyor kabızlık cabası . Önce ihtimal vermedim ama içime kurt düştü bir defa dayanamadım idrar testi yaptım çok silik çıktı bidaha yaptım aynı. Bir gün halsizleşip daraldım bayağı dedim ne olacak. Gittim kan verdim. Pozitif

Ne güzel anlatmışsın Benim de 2 gün gecikti kasık ağrım var sol kasığımda belim ağrıyo battan önce idrar testi negatifti. Acaba sende de varöıydı kasık ağrısı diye merak etmiştim

Ne güzel anlatmışsın Benim de 2 gün gecikti kasık ağrım var sol kasığımda belim ağrıyo battan önce idrar testi negatifti. Acaba sende de varöıydı kasık ağrısı diye merak etmiştim

hala var ağrım az az. Dr şiddetli ağrın kanaman olursa gel dedi. Düşük ihtimaline karşı

Hım sağlıkla al inşallah kucağına arkadaşım. Yarın sabah bi test yapayım zaten salı doktora gideceğim. 2 ay önce kimyasal yaşadım. Korkuyorum açıkçası bebişse sağlıkla olsun yok bebiş değilse kist falan olmasın. Kabızlık bende de var sol kasığım ağrıyo eğilip kalkarken sanki böyle elimle tutsam daha iyi hissdiyorum.

Herkese merhaba kızlar bende yeni üye oldum bi sorum olcak 2 aralık günü adet günümdü ama olmadım gecikme oldu ayın 8 inde ise akşam saat 10 gibi adet oldum ama ertesi günü yani 9 unda öğleden sonra hiç kan gelmedi ve hala da gelmiyor ama 6 sındada kan testinde negatif çıktı ne yapcağımk bilmiyorum yardım edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…