Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #21 Saksi_Degilim_Ben .!.: Öyle demeyin Zamanı vardır Tez vakitte inşallah Doktora gittiniz mi hiç? Eşiniz ve sizin değerlerinize falan bakıldı mı? Genişletmek için tıkla... Her şey normal bi düşüğüm oldu bi daha da olmadı
Saksi_Degilim_Ben .!.: Öyle demeyin Zamanı vardır Tez vakitte inşallah Doktora gittiniz mi hiç? Eşiniz ve sizin değerlerinize falan bakıldı mı? Genişletmek için tıkla... Her şey normal bi düşüğüm oldu bi daha da olmadı
Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #22 S I_nurseven .!.: Aynen ben de geçen ay hasta oldum İlk kez göğsümde damarlar çıkmıştı Yalan oldu Ben de çok üzülüyorum ama takmak geciktiriyo Genişletmek için tıkla... Açıkcası bende yukarı da belirttiğim şeyler dışın da hiç bir belirti yok
S I_nurseven .!.: Aynen ben de geçen ay hasta oldum İlk kez göğsümde damarlar çıkmıştı Yalan oldu Ben de çok üzülüyorum ama takmak geciktiriyo Genişletmek için tıkla... Açıkcası bende yukarı da belirttiğim şeyler dışın da hiç bir belirti yok
Aycanyldrm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2018 70 72 3 30 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #23 Kubaneee .!.: Göründük hiç bir sorun yok takdir Allah’ın Genişletmek için tıkla... Tbi oyle benim hala kızim cok asiri istiyo bir kez gtti sorun yok dendi ikinci kez gttiginde guatrdan olmuyor denildi nasip iste allahim nasip etsin
Kubaneee .!.: Göründük hiç bir sorun yok takdir Allah’ın Genişletmek için tıkla... Tbi oyle benim hala kızim cok asiri istiyo bir kez gtti sorun yok dendi ikinci kez gttiginde guatrdan olmuyor denildi nasip iste allahim nasip etsin
Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #24 Aycanyldrm .!.: Tbi oyle benim hala kızim cok asiri istiyo bir kez gtti sorun yok dendi ikinci kez gttiginde guatrdan olmuyor denildi nasip iste allahim nasip etsin Genişletmek için tıkla... Mevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Aycanyldrm .!.: Tbi oyle benim hala kızim cok asiri istiyo bir kez gtti sorun yok dendi ikinci kez gttiginde guatrdan olmuyor denildi nasip iste allahim nasip etsin Genişletmek için tıkla... Mevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.007 23.691 598 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #25 Kubaneee .!.: Her şey normal bi düşüğüm oldu bi daha da olmadı Genişletmek için tıkla... Olur inşallah Tüp bebek aşılama falan düşünmez misiniz?
Kubaneee .!.: Her şey normal bi düşüğüm oldu bi daha da olmadı Genişletmek için tıkla... Olur inşallah Tüp bebek aşılama falan düşünmez misiniz?
Aycanyldrm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2018 70 72 3 30 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #26 Kubaneee .!.: Mevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah Genişletmek için tıkla... Amin cnm insallah
Kubaneee .!.: Mevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah Genişletmek için tıkla... Amin cnm insallah
Cascade_ .... Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 25.174 43.523 528 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #27 Kubaneee .!.: Mevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah Genişletmek için tıkla... Aminnn
Kubaneee .!.: Mevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah Genişletmek için tıkla... Aminnn
Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #28 Saksi_Degilim_Ben .!.: Olur inşallah Tüp bebek aşılama falan düşünmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdilik düşünmüyorum ileri de ne olur bilemiyorum
Saksi_Degilim_Ben .!.: Olur inşallah Tüp bebek aşılama falan düşünmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdilik düşünmüyorum ileri de ne olur bilemiyorum
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.007 23.691 598 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #29 Kubaneee .!.: Şimdilik düşünmüyorum ileri de ne olur bilemiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah gerek kalmaz :) Biçok insandan duymuşsunuzdur ne zaman oluruna bıraktım o zaman gebe kaldım diye. Zor biliyorum ama strese görmemek lazım.
Kubaneee .!.: Şimdilik düşünmüyorum ileri de ne olur bilemiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah gerek kalmaz :) Biçok insandan duymuşsunuzdur ne zaman oluruna bıraktım o zaman gebe kaldım diye. Zor biliyorum ama strese görmemek lazım.
Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #30 Aycanyldrm .!.: Amin cnm bnm var bi tane 6 yasnda elinden oper:) Genişletmek için tıkla... Pardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllah
Aycanyldrm .!.: Amin cnm bnm var bi tane 6 yasnda elinden oper:) Genişletmek için tıkla... Pardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllah
Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #31 Saksi_Degilim_Ben .!.: İnşallah gerek kalmaz :) Biçok insandan duymuşsunuzdur ne zaman oluruna bıraktım o zaman gebe kaldım diye. Zor biliyorum ama strese görmemek lazım. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız insan bir şeyi istedi mi de düşünmeden edemiyor. Bayranlığını giymek için sabırsızlanan çocuk gibi oluyor insan :)
Saksi_Degilim_Ben .!.: İnşallah gerek kalmaz :) Biçok insandan duymuşsunuzdur ne zaman oluruna bıraktım o zaman gebe kaldım diye. Zor biliyorum ama strese görmemek lazım. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız insan bir şeyi istedi mi de düşünmeden edemiyor. Bayranlığını giymek için sabırsızlanan çocuk gibi oluyor insan :)
Aycanyldrm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2018 70 72 3 30 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #32 Kubaneee .!.: Pardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllah Genişletmek için tıkla... Olsun cnm cumlemizin insallah testleri yapip sonucu paylasalm
Kubaneee .!.: Pardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllah Genişletmek için tıkla... Olsun cnm cumlemizin insallah testleri yapip sonucu paylasalm
Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #33 Aycanyldrm .!.: Olsun cnm cumlemizin insallah testleri yapip sonucu paylasalm Genişletmek için tıkla... Ben 17 gün bekleyeceğim o güne kadar bişey olmazsa test yapıp sonuç atarım :))
Aycanyldrm .!.: Olsun cnm cumlemizin insallah testleri yapip sonucu paylasalm Genişletmek için tıkla... Ben 17 gün bekleyeceğim o güne kadar bişey olmazsa test yapıp sonuç atarım :))
Aycanyldrm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2018 70 72 3 30 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #34 Kubaneee .!.: Pardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllah Genişletmek için tıkla... Yas kac
Kubaneee .!.: Pardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllah Genişletmek için tıkla... Yas kac
Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 2 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #35 Aycanyldrm .!.: Yas kac Genişletmek için tıkla... 28
Kubaneee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 43 58 88 35 20 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubaneee #36 Aycanyldrm .!.: Deme ole ya sabirsizlikla bekliym bn Genişletmek için tıkla... N’aptın merak ettim bi gelişeme var mı?
Aycanyldrm .!.: Deme ole ya sabirsizlikla bekliym bn Genişletmek için tıkla... N’aptın merak ettim bi gelişeme var mı?