Hamile olabilir miyim?

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla cinsellik yaşadım. Sperm gelip gelmediğini hiç hatırlamıyorum. Reglim gecikti stresten mi yoksa hamile olabilir miyim acaba ?

1 hafta sonra test yap,hamile olup olmadığın çıkar. Ama ihtimal yok stresten gecikiyordur. Hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşım vajinismustu (normal ilişki yaşayamıyorlardı )
Çok çocuk istiyorlardı ..
Şuanda 3 yasında kızı var .
Olabilir ..

Büyük ihtimalle strestendir. Test yapıp içinizi rahatlatabilirsiniz.
Sürtünme yoluyla da olsa hastalık kapabilirsiniz. Her türlü korunmanızı öneririm. Ayrıca zevk alayım ama bakire kalayım derdindeyseniz bari oral seks yapın adam sürtünerek kıvılcım çıkarmaya çalışmasın. :)

Sevgilinin spermleri dışardan zıp zıp zıplayıp vajinana ordanda yumurtalıklarına ulaştıysa ve birde döllenmeyi başardıysa dogmayı hak ediyordur zaten. O kadar zorlu mücadele veren biri dünyayı bile kurtarabilir. Eğer hamileyseniz lütfen doğurun. Zira fazlasıyla hak etmiş.

Ufak da olsa böyle ihtimaller ve örnekler var tabi ki. Fakat çoğu stresten vs oluyor. Yine de test yapıp içinizi rahatlatırsınız.

Bende esimin boşalip boşalamadigina emin olamamiştim. Ta ki 3 hafta sonrasina kadar. 6 haftalik hamileydim. :bicak:

Back
X