Hamile olabilir miyim?

lalfizu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
5
3
1
31
Sırf bu konuda fikir alabilmek için üye oldum arkadaşlar. Tam olarak aradığım soruya cevap bulamadım çünkü eğer varsa şimdiden özür diliyorum.

Ben daha 5 aylık evliyim, henüz çocuk düşünmüyoruz iş hayatlarımız vs. dolayısıyla. Pandemi sürecinde ben covid pozitif hastalara baktığım içinde eşimle mümkün olduğunca uzak durduk maalesef.

Soruma gelirsek son adet tarihim 19-26 haziran idi. 1 temmuzda tek seferlik korunarak bir birlikteliğimiz oldu. Normalde 23 temmuzda regl olmam gerekirken 7 gündür geciktim. Şüphelenip ilk testi gecikmemin 3.gününde yaptım negatif çıktı. Ancak hala regl olamayınca 6.günde tekrar test yaptım ve tekrar negatif çıktı. Araya maalesef bayram girdiği için kan tahlili veremiyorum maalesef. Gebe kalmak gerçekten istemiyorum ve bu durum psikolojik olarak 1 haftadır beni çok yıprattı. Fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Korunarak 1 gecelik ilişki üstüne de 2 tane negatif test gördüyseniz boşuna canınız sıkılmasın bence. Yoktur gebelik

Bu gibi durumlar olur. Tarlusal verir doktor geçer.

Bir hemşire olmama rağmen bu tarz konularda çabuk geriliyorum, biraz fazla stres yapmışta olabilirim ikinize de çok teşekkür ederim.

Anlattıklarınızdan reglinizin düzenli olduğunu anlıyorum. Eğer geçmiş regli tariniz 19 Haziranda başladı ise 1 temmuz döngünüzün 13. günü eder.

23 temmuzda regli bekliyorduysanız 35 günde bir regli olan birisiniz buda demek oluyorki siz döngünüzün 23 veya 24. günü yumurtlyorsunuz. Yumurtlama dönemi dışında hamile kalma olasılığının çok düşük olduğu düşünülürse ve hatta siz korunduysanız nerdeyse imkansıza yakınn hamile kalmanız.

Şuan neden regli olmadığınıza gelirsek eğer 1 temmuz ve sonrasında herhangi bir korunmasız ilişkiniz olmadı ise ya pandemi süreci filan derken yaşadığınız sters ve geç yumurtlama olabilir.

Evet ortalama 32-34 günlük periyotlarla regl oluyorum. Daha önce 43 günü de gördüm ancak tüm regl belirtilerini görüp olamayınca iyice gerildim sanırım tamamen psikolojik bir durum haklısınız.

Strese bağlı gecikme yaşıyorsun galiba..bir kaç güne gelir bence...çok karşılaşıyorum bu durumla ben..

Evet ortalama 32-34 günlük periyotlarla regl oluyorum. Daha önce 43 günü de gördüm ancak tüm regl belirtilerini görüp olamayınca iyice gerildim sanırım tamamen psikolojik bir durum haklısınız.
daha önce 43 ü de gördüyseniz 2- 3 güne gelir regliniz bence.
Gelmez ise tüm kontroller yapıldıktan sonra size söktürücü tarzında bir hap verir doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…