Hamile olabilir miyim?

Limon_nn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
3
0
86
Merhaba arkadaşlar 4 sene doğum kontrol hapı kullandım. En son Mayıs'ta hapı kullanıp Haziran'da hiç başlamadım bebek istediğimiz için. Temmuz ve Ağustos aylarında adetim 39 günde bir geldi. En son adetim 26 agustosta bitti ve 10 eylül ile 15 Eylül arası kahverengi lekelenmem oldu beş gün boyunca arasira pembe geldi ama adet rengine kesinlikle dönmedi. Normalde 29 Eylül de adet olmaliydim ama olmadım. Hamile olma ihtimalim var mı sizce? Adet gecikmesi dışında da herhangi bir belirtim yok

Bahsettiğin dönemler yumurtlama dönemlerine denk geliyor büyük ihtimal yaşadığın yumurtlamadan kaynaklı. Gecikmen varsa testte çıkar zaten yapmadan bilemezsin

Bahsettiğin dönemler yumurtlama dönemlerine denk geliyor büyük ihtimal yaşadığın yumurtlamadan kaynaklı. Gecikmen varsa testte çıkar zaten yapmadan bilemezsin

Normalde yumurtlama günlerimde böyle bir durumla karşılaşmadım ama

Normalde yumurtlama günlerimde böyle bir durumla karşılaşmadım ama
Her zaman aynı düzeyde yumurtlama olmuyor ama onun dışında kist hormon bozukluğu da olabilir ara kanamalar iyi değil sonuçta bence doktora görünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…