Hamile olabilir miyim?

husna1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
17
2
1
30
herkese merhaba
3 yillik evliyim ve 33 aylik kizim var. Kasim ayinda bi dusugum oldu. O zamanlar benim istedigim gebelik degildi. Şimdi cok istiyorum kizima kardes yapmayi ama yumurtaliklarimda tembellik ve rahimde minyonum var. Daha 25 yasindayim. Tedavi gordum bir ay ve esimin isi sebebiyle gun asiri iliski yapamadik. Sadece iki kere deneyebildik.
Adetime daha iki gun var ama mide bulantim, hafif atesim ve kasiklarimda agri hissediyorum. Acaba tutmus olabilir mi? Erken gebelik testlerinden simdi alsam sonuc kesin cikar mi?

anladıgım kadarıyla yumurtlamanın ne zaman oldugunu bılmıyosun dolayısıyla gec dollenme oldugunda testte cıkmaz. hemen bulantı olmaz . bence bekle adetını bı kac gun sonra yap testını :)) rabbım hayırlı olanı versın. eger o 2 kere ılıskı yumurtlama donemıne denk geldıyse ne ala yoksa ıhtımal olmaz bılıyosun ki. ama negatıf gormekten korkanlardan degılsen ( ben oyleyım ) yarın deneyebılırsın testle.

Adetime 6 gün kala normal kaset testlerde silik çizgi görmüştüm beta 9 du.Bence olsa çıkar

Benim midem bilantim kizimda cok erken baslamisti. O yuzden her sey mumkin diyorum. Doktor catlatma ignesi verdi. 36 saat onemliydi onu degerlendirebildik.

Benim midem bilantim kizimda cok erken baslamisti. O yuzden her sey mumkin diyorum. Doktor catlatma ignesi verdi. 36 saat onemliydi onu degerlendirebildik.
catlatma ıgnesınden haberım yoktu. genelde 12 gun gecmesı gerekır ıgneden sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…