Hamile olabilir miyim?

ecem1908

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
19
8
16
29
Merhaba Hanımlar,
Temmuz ayında evlendim. Ben 26 yaşındayım, kocamda 31. Eşimi korunmaya bir türlü ikna edemiyorum. İlaç kullanmamı hormonlarıma zarar verebileceği ihtimaline karşı asla kabul etmedi. Bilimsel makalelerden defalarca ilacın kısırlığa yol açmadığını da okumamıza rağmen. Tahmin edebileceğiniz üzere birçok erkek gibi kendisi korunmaya asla yanaşmıyor zaten. 2.5 aydır geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ya da korunduğumuzu sanıyorduk :( Evlenmeden öncede, geçtiğimiz yaklaşık 2 ayda adetim hep düzenliydi. Bugün adet gecikmemin 6.günü. Ona söylemedim ama test yaptım, belli belirsiz bir ikinci
çizgi var gibi. Ama hep geri çekildi. Mümkün olabilir mi kafamda deli sorular. Kesinlikle 2 sene düşünmüyordum bebek. Tavsiyelerinizi rica ediyorum

Merhaba Hanımlar,
Temmuz ayında evlendim. Ben 26 yaşındayım, kocamda 31. Eşimi korunmaya bir türlü ikna edemiyorum. İlaç kullanmamı hormonlarıma zarar verebileceği ihtimaline karşı asla kabul etmedi. Bilimsel makalelerden defalarca ilacın kısırlığa yol açmadığını da okumamıza rağmen. Tahmin edebileceğiniz üzere birçok erkek gibi kendisi korunmaya asla yanaşmıyor zaten. 2.5 aydır geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ya da korunduğumuzu sanıyorduk :KK43: Evlenmeden öncede, geçtiğimiz yaklaşık 2 ayda adetim hep düzenliydi. Bugün adet gecikmemin 6.günü. Ona söylemedim ama test yaptım, belli belirsiz bir ikinci
çizgi var gibi. Ama hep geri çekildi. Mümkün olabilir mi kafamda deli sorular. Kesinlikle 2 sene düşünmüyordum bebek. Tavsiyelerinizi rica ediyorum
Testin fotosunu atar mısınız

Gecikmenin 6. Günü belli belirsiz çizgi gördüyseniz kimyasal olabilir belki... Çünkü net çizgi görmeniz lazımdı. Testi paylaşırsanız daha iyi yorum yapabiliriz.

Bu şekildeydi testim, böyle bir tereddüte düşeceğimi bilseydim birkaç tane alırdım

Eklentiler

• DE2E081E-CC2C-42D5-8140-A9C420D9D9EF.webp
    DE2E081E-CC2C-42D5-8140-A9C420D9D9EF.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 73
Bu şekildeydi testim, böyle bir tereddüte düşeceğimi bilseydim birkaç tane alırdım
Gebelim var hem neden korkuyorsunuz ki cocuk sahibi olmaktan bence dua edin sizi yormadan oldugu icin 1 yildir evliyim cocuk sahibi olmak icin cabaliyorum siz istemediginiz halde hamile kalabiliyorsunuz

Allah hiçbirimize aratmasın, isteyen herkese nasip etsin tabiki. Dilerim en kısa sürede güzel haberlerini verirsin bizlere. Bizim için çok erken oldu yalnızca, ben evlilik hazırlıkları süresinde işime ara vermiştim ve yeni bir iş bulup başlayacaktım ancak gebelik var ise sanıyorum ki hiçbir firma işe başlatmak istemez. Yani planlarımın dışında olacak. Belkide değildir diyorum yine de ama bilmiyorum

Evet pozitif gibi duruyor, doktora gitmeden önce yarında alıp yapabilirsiniz koyulaşmış mı diye.. Sonra da duruma göre doktora gidebilirsiniz. Bazen hiç beklemediğimiz anlarda gelirler ve bizim için hayırlısı o olduğunu çok sonradan anlarız🙂 Umarım sizin içinde hayırlısı olur💕

Evet pozitif gibi duruyor, doktora gitmeden önce yarında alıp yapabilirsiniz koyulaşmış mı diye.. Sonra da duruma göre doktora gidebilirsiniz. Bazen hiç beklemediğimiz anlarda gelirler ve bizim için hayırlısı o olduğunu çok sonradan anlarız🙂 Umarım sizin içinde hayırlısı olur💕
Bu belirsizliğe ve ihtimale daha fazla dayanamayacağım sanırım ve gidip yarın kan testi yaptırcam. Mesajınızı okurken tebessüm ettiğimi fark ettim. Çok teşekkür ederim desteğin için ❤️

Merhaba Hanımlar,
Temmuz ayında evlendim. Ben 26 yaşındayım, kocamda 31. Eşimi korunmaya bir türlü ikna edemiyorum. İlaç kullanmamı hormonlarıma zarar verebileceği ihtimaline karşı asla kabul etmedi. Bilimsel makalelerden defalarca ilacın kısırlığa yol açmadığını da okumamıza rağmen. Tahmin edebileceğiniz üzere birçok erkek gibi kendisi korunmaya asla yanaşmıyor zaten. 2.5 aydır geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ya da korunduğumuzu sanıyorduk :KK43: Evlenmeden öncede, geçtiğimiz yaklaşık 2 ayda adetim hep düzenliydi. Bugün adet gecikmemin 6.günü. Ona söylemedim ama test yaptım, belli belirsiz bir ikinci
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir yani korunmuyorsunuz çünkü prezervatif de korunma yöntemi değildir çünkü onunda bir güvenilirliği yok o şekilde hamile kalan da çok spiral ile hamile kalanda var şahsen annem kardeşime o şekilde hamile kalmış yani hamile olma şansınız çok yüksek kan testi en güvenilir olanı bu arada istemiyorum düşünmüyorum demeyin nasipte ne varsa o biz gibi isteyenlerden olmayın inşallah gelmesi gereken zamanı rabbim bilir sağlıkla nasip etsin en doğru zamanda inşallah

Ben 2. Çizgi beta hcg vücudda olmazsa tek çizgi cikicak die biliyorum bence üzülmeyin eğer pozitif sonuç bile olsa çoğu kişinin arayıp bulamadığı bisey bence sevinmelisiniz
Yoo üzülmeyeceğim ama çok sürpriz olmuş olacak. İlk davetsiz misafirimiz olacak kendisi :) Şimdide moda girer gibi oldum ama eşime söylememek için direniyorum, o henüz gecikmenin farkında değil :))

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir yani korunmuyorsunuz çünkü prezervatif de korunma yöntemi değildir çünkü onunda bir güvenilirliği yok o şekilde hamile kalan da çok spiral ile hamile kalanda var şahsen annem kardeşime o şekilde hamile kalmış yani hamile olma şansınız çok yüksek kan testi en güvenilir olanı bu arada istemiyorum düşünmüyorum demeyin nasipte ne varsa o biz gibi isteyenlerden olmayın inşallah gelmesi gereken zamanı rabbim bilir sağlıkla nasip etsin en doğru zamanda inşallah
Çok haklısınız, bunun gerçek bir yöntem olmadığını defalarca ifade ettim. Bizde daha doğrusu eşimde “olursa olur evlisin sen” tavrı var zaten. Konuşurken hep ilk doğumdan sonra spiral dedik ama bakalım

Rabbim hiç ummadığın anda bir mucize gibi nasip etsin inşallah güzel kardeşim 🙏🏻

Rabbim hiç ummadığın anda bir mucize gibi nasip etsin inşallah güzel kardeşim 🙏🏻
Çok derinlerde bi çizgi var mı sizce ışıga tutunca goruyorum sadece

Eklentiler

• AA293BC8-0850-4C9F-A0FA-11D68E9165ED.webp
    AA293BC8-0850-4C9F-A0FA-11D68E9165ED.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 232720F5-13E6-4C44-A9D8-259A68DACE8D.webp
    232720F5-13E6-4C44-A9D8-259A68DACE8D.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 60
Büyük ihtimalle hamilesiniz yeni döllenme olmuş hastaneye gidip kan testi vermeniz lazım mucizedir ben 2 yıllık evliyim tiriot ve proklatin yüksek cıkıyor tiriot ilaçı kullanıyorum prolaktin ilaçını alamadım farklı şehre geldiğim için benimde adetim 5 gün geçikti test kan testi yaptım negatif cok istiyorduk bebiş ama olmadı Rabbim mucize vermiş sizede

Büyük ihtimalle hamilesiniz yeni döllenme olmuş hastaneye gidip kan testi vermeniz lazım mucizedir ben 2 yıllık evliyim tiriot ve proklatin yüksek cıkıyor tiriot ilaçı kullanıyorum prolaktin ilaçını alamadım farklı şehre geldiğim için benimde adetim 5 gün geçikti test kan testi yaptım negatif cok istiyorduk bebiş ama olmadı Rabbim mucize vermiş sizede
Daha öncesinde bir korunma durumu olmuş muydu? En başından beri mi korunmadan istiyorsunuz? Ben nasıl oldu şaşkınım gerçekten hala tam anlamıyla ihtimalde vermiyorum. Aynı zamanda eşimde ben de sigara kullanıyoruz, negatif durumlarda söz konusu aslında gebelik için

Back
X