Hamile olabilir miyim

dnsogz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
13
0
6
31
Kızlar ovulsaydık testi yaptım pik çıktıktan 20 saat sonrasını değerlendirdik eşimle. Birlikteliğin ertesi günü ise doktor yumurtamın çatladığımı söyledi. Bugün sağ böbreğimde bir agrı ve karnımda agrılar hissediyorum. Bir de göğüslerindeki kahverengi halka çok genişledi. Bu şekilde belirti gören ve tek seferde hamile kalan var mıdır

Göğüslerdeki kahverengi halkalar öyle hemen genislemez. Ben 4,5 aylık hamileyim daha yeni kocaman oldular.
Ama tabı kı hamile olabilirsin niye olamayasın. Sadece belirtiler arasında boğulma canım. İlişkiden 12 gün sonra test yap cıkar zaten varsa

piki gördükten ne kadar beklersen o kadar zararına. Piki görür görmez hatta pik olmak üzereyken denemeye başlasaydınız şansın çok daha yüksek olurdu. Tabii yine de belli olmaz bu işler belki olur, şu an için birşeyler hissetmen pek mümkün değil bence. Bu hssediyorum dediklerin yumurta çatlıyor olduğu için gelen belirtiler bence yoksa bebekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu göğüs büyümesi mide bulantıları vs. adet gecikmesinden sonraki haftalarda hiseedeceğin şeyler, bunlar için çok erken, psikolojik büyük ihtimal.

Back
X