- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.695
- 88
- Konu Sahibi ayseeeenur
-
Regli sürecin normal hamile değilsin6 gün boyunca regl gördüm , sizce hamilelik şüphesi kalır mı? Test yapmama gerek var mı?
Sonuç ne oldu kuzu31 Mayıs günü korunmalı (kondom ile) ilişkim oldu olmam gereken günde kanamam oldu ama normalde reglim çok yoğundur çok az geldi ve yaklaşık 9 gün damla damla geldi şüphelenip ilişkiden 24 gün sonra yani 24 Haziran günü kan testi yaptırdım negatif çıktı negatif çıkan kan testimden sonra aşırı akıntı kasık ağrısı baş dönmesi oldu ama idrar testlerim hep negatifti yine de dayanamayıp tekrar doktor kontrolüne gittim yaklaşık ilişkiden 50 gün sonra 22 Temmuz tarihinde doktor yine kan tahlili istedi ve ultrasonla karnıma bakıp gebelik görünmüyor dedi kan tahlilim de negatif çıktı bu ay regl olamadım ve bu kadar belirti olduğu için de panikledim doktorum regl olamadığım için duphaston yazdı onu kullanıyorum şuan sizlere sorum hala hamile olma ihtimalim var mı doktorun ultrasonda görememiş olma ihtimali var mı ultrason için 50 gün erken bir dönem mi bana açıklarsanız çok mutlu olurum 2 aydır çok stresli bir dönem geçiriyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Regl oldum ve kadın doğuma gittim hamile değilmişim kesin olarak tekrar beta hcg baktılar 0,34 gibi bir sayı çıktıSonuç ne oldu kuzu
Negatif yaniRegl oldum ve kadın doğuma gittim hamile değilmişim kesin olarak tekrar beta hcg baktılar 0,34 gibi bir sayı çıktı
Kuzu sıkma kendini bak regl ol tekrar yasmin kullan doktor kontrolünde sevgilin de kondomla korunsun kafan rahat eder güzelimNegatif yani
Evet öyle yapmaya karar verdim çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinKuzu sıkma kendini bak regl ol tekrar yasmin kullan doktor kontrolünde sevgilin de kondomla korunsun kafan rahat eder güzelim
Kuzum bende tedirginim bir konu açıyorum Ayşenur musun diyorlar deli ettiler beni resmen ya sen dediğimi yapEvet öyle yapmaya karar verdim çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Sizin sıkıntı neydi ben de yardımcı olmaya çalışayım araştıra araştıra uzman oldum galiba konuyu buraya kopyalayın bakayımKuzum bende tedirginim bir konu açıyorum Ayşenur musun diyorlar deli ettiler beni resmen ya sen dediğimi yap
Nişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurkenSizin sıkıntı neydi ben de yardımcı olmaya çalışayım araştıra araştıra uzman oldum galiba konuyu buraya kopyalayın bakayım
Regl olucaksınız regl ile hamilelik belirtileri aynı stres yapmayın 1-2 güne olursunuz zaten ayrıca imkansız hadi kondom yırtık çıktı diyelim hapın koruyucu etkisi var hadi hepsini geçtim gebelik testiniz negatif çıkmış ben 2 ayımı korkuyla ağlayarak geçirdim şuan üzülüyorum kendime reglim stresten 25 gün kadar gecikmişti polikistik over olduğumu öğrendim sonra korkmayın yani boşu boşunaNişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Regl olucaksınız regl ile hamilelik belirtileri aynı stres yapmayın 1-2 güne olursunuz zaten ayrıca imkansız hadi kondom yırtık çıktı diyelim hapın koruyucu etkisi var hadi hepsini geçtim gebelik testiniz negatif çıkmış ben 2 ayımı korkuyla ağlayarak geçirdim şuan üzülüyorum kendime reglim stresten 25 gün kadar gecikmişti polikistik over olduğumu öğrendim sonra korkmayın yani boşu boşun
İnşallah kuzum nolun dua et olursam haber ederim ya adete 1 hafta kala ilşki oldu nişanlım prezervatifle sorun yoktu dedi yaniRegl olucaksınız regl ile hamilelik belirtileri aynı stres yapmayın 1-2 güne olursunuz zaten ayrıca imkansız hadi kondom yırtık çıktı diyelim hapın koruyucu etkisi var hadi hepsini geçtim gebelik testiniz negatif çıkmış ben 2 ayımı korkuyla ağlayarak geçirdim şuan üzülüyorum kendime reglim stresten 25 gün kadar gecikmişti polikistik over olduğumu öğrendim sonra korkmayın yani boşu boşuna
Sorun yoktu diyorsa kontrol etmiştir merak etmeyin hamile değilsinizİnşallah kuzum nolun dua et olursam haber ederim ya adete 1 hafta kala ilşki oldu nişanlım prezervatifle sorun yoktu dedi yani
Çok sağol kuzu beni tedirgin eden vajina dan gelen beyaz akıntıydıSorun yoktu diyorsa kontrol etmiştir merak etmeyin hamile değilsiniz
Beni korkutan vajinadan gelen beyaz akıntıydıİnşallah kuzum nolun dua et olursam haber ederim ya adete 1 hafta kala ilşki oldu nişanlım prezervatifle sorun yoktu dedi yani
Benden de geliyor akıntı bir belirleyici değil bence belirleyici olsaydı ben net hamileydim su gibi akıntım oluyorBeni korkutan vajinadan gelen beyaz akıntıydı
Gebeliklerin çoğunda su gibi akıntı olur, benimde su gibi şeffaf akıntım ile anlamıştım.Benden de geliyor akıntı bir belirleyici değil bence belirleyici olsaydı ben net hamileydim su gibi akıntım oluyor
Ben hamile değilim ama benim de öyle şuanGebeliklerin çoğunda su gibi akıntı olur, benimde su gibi şeffaf akıntım ile anlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?