Hamile olabilir miyim?

liiefde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
4
0
1
25
Merhaba bundan 1 ay önce adet dönemim çok uzun sürmüştü ve bende adet geciktirici kullandım yaklaşık 5 gün ve yinede kanamam vardı doktorum çok fazla antibiyotik kullandığım için olduğunu söyledi ve bende adet kanamam varken korunmasız bir ilişkide bulundum, ve bu ay adetim geciktigi için 1 kutu âdet sökücü içtim , ve ben sürekli maydanoz suyu tüketen biriyim.. hamile olabilir miyim veya düşük olur mu ? Testim negatif çıktı ama şüphe ediyorum

adetken gebe kalmış olabilir miyim diyeni ilk defa görüyorum zira adet "döllenmemiş yumurta ve rahim içi dokunun dökülüp atılması" değil mi? bakalım testiniz eğer pozitif gösterirse adetken gebe kalan ilk kişi olabilirsiniz. bekliyoruz sonucunuzu.

adetken gebe kalmış olabilir miyim diyeni ilk defa görüyorum zira adet "döllenmemiş yumurta ve rahim içi dokunun dökülüp atılması" değil mi? bakalım testiniz eğer pozitif gösterirse adetken gebe kalan ilk kişi olabilirsiniz. bekliyoruz sonucunuzu.
Âdet dönemim içinde olsaydı tereddüt etmezdim ama ilaç kullanıyordum ve kanamam sadece damlalar şeklindeydi genel bir adet kanaması yoktu bu yüzden kafam karıştı ve internette okuduğum kadarıyla olabilcegi söyleniyordu

Âdet dönemim içinde olsaydı tereddüt etmezdim ama ilaç kullanıyordum ve kanamam sadece damlalar şeklindeydi genel bir adet kanaması yoktu bu yüzden kafam karıştı ve internette okuduğum kadarıyla olabilcegi söyleniyordu
gebe kalmak istiyor musunuz istemiyor musunuz? onu tam anlayamadım. eğer istemiyorsanız stres yaratmayın kendinize zira gebelik olma ihtimalini hiç görmüyorum. eğer olursa da bayağı mucize bebek olur.

gebe kalmak istiyor musunuz istemiyor musunuz? onu tam anlayamadım. eğer istemiyorsanız stres yaratmayın kendinize zira gebelik olma ihtimalini hiç görmüyorum. eğer olursa da bayağı mucize bebek
Eğer hamileysem tabikide aldırmam ama eğer yoksa şuan istemiyorum çünkü erkek arkadaşım ile farklı ülkelerdeyiz bu şuanlik çok zorlayıcı olur.
Doktor ile görüştüm ve adet sökücü hap kullandığım için 10 gün geçmesini kanamam gelmezse tekrar gelmemi söyledi ama hamilelik hakkında bir şey söylemedi

Back
X