- 21 Ocak 2023
- 182
- 81
- 13
- 26
- Konu Sahibi Biricik874
-
Bütün belirtiler hamileliğe uyuyo kafayı yiycem.Dışardan bulaşan spermden kastınız geri çekilme, sürtünme gibi yöntemlerle korunmaysa evet kalabilirsiniz. Fakat sizden önce duşa girip herhangi bir yere sperm bırakmış birinin spermiyle hamile kalmanız çok çok çok çok zor bir ihtimal olur.
Zaten hamilelikle, pms belirtileri hemen hemen aynı. Fakat hiç belirti göstermeyen hamileler de var. Bu bir kısas değil yani. En iyisi kaset test veya kan testiyle garanti sonuç almanız.Bütün belirtiler hamileliğe uyuyo kafayı yiycem.
Dalga mı geciyosunuz ciddi misinizbence hamilesiniz analı babalı büyütün
Böyle bir konuda dalga geçilir mi hanımefendi?Dalga mı geciyosunuz ciddi misiniz
Böyle bir konuda dalga geçilir mi hanımefendi?
Hanımefendi saçmaysa neden saçmalıyorsunuz? Sanki siz duruyordunuz biz açtık konuyu. Mantar veya bakteri değilseniz sizce mümkün mü böyle bir üreme? Bir de neden bir insan jilete boşalır af buyurun nasıl bir fantazi?Başka bir ihtimal olamaz mı sizce gerçekten çok saçma ve ben evli de değilim aile evinde yaşıyorum
Beni anlamamişsiniz aile evi ve jilet yerde kalmış diğerlerinin yanında. Bu anlattığım durumları yaşayınca kafaya taktım dışarıdan spermle hamile kalma durumuyla ilgili bi kaç şey okudum. Her adet döneminin öncesinde ağrım olurdu ağrı yok ve sadece göğüs hassasiyeti var. Aklım mantığım almıyor ama bir yandanda böyle bir şey olur mu diye çok korkuyorumHanımefendi saçmaysa neden saçmalıyorsunuz? Sanki siz duruyordunuz biz açtık konuyu. Mantar veya bakteri değilseniz sizce mümkün mü böyle bir üreme? Bir de neden bir insan jilete boşalır af buyurun nasıl bir fantazi?
Bende okuduğum o garip haberlerden sonra aynı şeyi düşündüm ama olmuş işte yalan değilse midem kalkıyo düşündükçeHamile isen ev halkından baban ya da erkek kardeşinden mi Hamile kalmış olacaksin. Bunu da düşündünüz mü. Hamile değilsin de yani ay cok tuhaf şeyler okuyorum burda
2 kere daha da sormayı düşünmüyorumBu soruyu kaç kere sordun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?