- 21 Ocak 2023
- 182
- 81
- 13
- 26
- Konu Sahibi Biricik874
-
Kesin kalırsınız. Sperm dediğin öyledir zaten ninja gibi. Denize boşalsalar yüzerek bile gelir . Psikolojik tedavi alıyor musunuz? Alın çünküÇok saçma gelecek ama dışarıdan bulaşan spermle hamile kalinabilir mi? Adetten yaklaşık 5 gün sonra kahverengi lekelemem oldu. Alt Karnımda şişti. Şimdi tekrar adet olmam gereken donemdeyim ama olmuyorum gecikti ve hiç karın ağrimda yok goguslerim hassas uçlarıda sürekli dik. Banyoda jilet kullanıyorum ve diğer jiletlerle aynı yerde kalmış oradan bir şey olmuş olabilir mi? Tuhaf tuhaf haberler okudum gerçekten çok korkuyorum
PekiKesin kalırsınız. Sperm dediğin öyledir zaten ninja gibi. Denize boşalsalar yüzerek bile gelir . Psikolojik tedavi alıyor musunuz? Alın çünkü
Okudum araştırdım zaten anlatamıyorum galiba bakın sizde habere mesela 14 yaşında bir kız hamile kalmış off daral geldi gerçekten. Bende birden kafama göre bu soruyu sormadım belirtileri yazdım çat diye hamilelik geldi dedim ne alaka sonrasında bunları okudum bakın diyorum ki ilk defa gecikti ilaç kullanmadım bir şey yapmadım.eğer jilet kurbağa yavrusu şeklinde ki spermin kafa ile kuyruğunu birbirinden ayırdıysa sıkıntı yok ama ayırmadıysa ve sen Meryem değilsen rahat ol. Lütfen bu tür soruları buraya yazmak yerine biraz oku, kendini geliştir. Sperm vücut dışında kaç saat yaşayabiliyor bunu araştır daha da önemlisi evinizde ki hangi manyak jilet ile sperm doğramaya kalktı bunu bul !
kimse kızmasın ama öyle soruya böyle cevap
Peki sizce neden olmamış olabilirim? Bunuda sordum burada ama cevap veren olmadı. Gecikti sadece göğsüm büyüdü onun dışında belirti yok. Normalde hep ağrim olurdu regle yakın.Kafanizda kurduğunuz tamamen uydurma bir senaryoya inanıyorsunuz. Bu şekilde gebelik olmayacağını, sadece vajinal cinsel ilişkiyle gebelik riskinin olduğunu bilin.
Adet olacaksınızdır. Bekleyin. Göğüsleriniz şişmiş. Bu da adete yakın bir belirti. Aklınızla düşünmeye çalışın. Gerilmeyin tuhaf düşüncelere kapılmayın.Peki sizce neden olmamış olabilirim? Bunuda sordum burada ama cevap veren olmadı. Gecikti sadece göğsüm büyüdü onun dışında belirti yok. Normalde hep ağrim olurdu regle yakın.
Şimdi genellikle dalga geçilmiş olarak görüyorum mesajlarda öncelikli olarak takıntı yaşıyorsunuz belli ki farklı konularda da takıntı yaşıyorsunuz hap felan alırım demişsiniz sakın bu takıntıyla hap felan almayın kendi hormonlarınızla oynarsınız doktora felan da gitmeyin ileride ya ben bunu nasıl düşündüm de doktora gittim dersiniz hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil ve sizde hamile değilsiniz adetinizin gecikmesi de stresten bu konunun üzerinde durarak daha da kendinize zarar vermeyin ama size bir tavsiye psikolojik bir yardım alabilirsiniz. Ve tekrar söylüyorum hamile değilsiniz zaten spermlerin dışarıda canlı kalma olasılığı yok.Çok saçma gelecek ama dışarıdan bulaşan spermle hamile kalinabilir mi? Adetten yaklaşık 5 gün sonra kahverengi lekelemem oldu. Alt Karnımda şişti. Şimdi tekrar adet olmam gereken donemdeyim ama olmuyorum gecikti ve hiç karın ağrimda yok goguslerim hassas uçlarıda sürekli dik. Banyoda jilet kullanıyorum ve diğer jiletlerle aynı yerde kalmış oradan bir şey olmuş olabilir mi? Tuhaf tuhaf haberler okudum gerçekten çok korkuyorum
Yorumunuz için çok teşekkür ederimŞimdi genellikle dalga geçilmiş olarak görüyorum mesajlarda öncelikli olarak takıntı yaşıyorsunuz belli ki farklı konularda da takıntı yaşıyorsunuz hap felan alırım demişsiniz sakın bu takıntıyla hap felan almayın kendi hormonlarınızla oynarsınız doktora felan da gitmeyin ileride ya ben bunu nasıl düşündüm de doktora gittim dersiniz hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil ve sizde hamile değilsiniz adetinizin gecikmesi de stresten bu konunun üzerinde durarak daha da kendinize zarar vermeyin ama size bir tavsiye psikolojik bir yardım alabilirsiniz. Ve tekrar söylüyorum hamile değilsiniz zaten spermlerin dışarıda canlı kalma olasılığı yok.
Psikolojik olarak bir süreçten geçiyorsun aslında hamile değilsin muhtemelen bir kaç gün içinde de gecikme geçer ve regl olursun korkmaYorumunuz için çok teşekkür ederimkafaya gercekten taktım saçma geliyor ama hamileymisimde kabullenmisim gibi bir halde var daha düşünmemeye calisicam
Aklımda şüphe yoktu ki kullanmaktan yana. Kendimde gördüğüm şeyleri yazdım Google a yok yerleşme kanaması yok şu bu bir sürü şey geldi önüme. Evli olsam şimdiye gider gebelik testi yaptırırdım. Birde bu dışarıdan gelen spermle hamile kalma durumunu da okuyunca zaten zihnim hep felaket senaryosu kurmaya meyilli ne olabilir diyip jilete vardı düşüncem. Mantıksız olduğunun farkındayım ama baya baya inanasım vardı şurada yazilanlardan rahatladım.Diğer jiletlerle aynı yerde kalmış ne demek! Kişisel ürünlerinizi hele de jilet gibi kişisel bir ürünü hijyeninden emin olmadığınız ortak alanlarda bırakmayın bundan sonra. Bi kere aklınızda şüphe varsa ne diye kullandınız ki tekrar? At gitsin, yenisini kullan yani. Aile evinde yaşıyormuşsunuz. Babanızın/abinizin elinin altında olabilecek yerde bi kere ne işi var sizin jiletinizin? Banyoyu sadece annenizle paylaşıyorsanız bile, jiletlerinizi karışık kullanmanız iğrenç. İğrenci de geçtim, hijyenik mi sizce?
Hijyen kısmında haklısınızDiğer jiletlerle aynı yerde kalmış ne demek! Kişisel ürünlerinizi hele de jilet gibi kişisel bir ürünü hijyeninden emin olmadığınız ortak alanlarda bırakmayın bundan sonra. Bi kere aklınızda şüphe varsa ne diye kullandınız ki tekrar? At gitsin, yenisini kullan yani. Aile evinde yaşıyormuşsunuz. Babanızın/abinizin elinin altında olabilecek yerde bi kere ne işi var sizin jiletinizin? Banyoyu sadece annenizle paylaşıyorsanız bile, jiletlerinizi karışık kullanmanız iğrenç. İğrenci de geçtim, hijyenik mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?