Hamile olabilir miyim?

nuroytrnur

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
43
7
16
10 gündür ara ara kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyor ve sonra regli olmuşum da bitmişim gibi geçiyor. Reglime daha dört gün var başka hiç bi belirtim yok. Normalde regl olmadan önce şiddetli ağrım olur hiç dinmezdi.
Psikolojik olarak mı yapıyorum acaba bebek istiyorum da :(

10 gündür ara ara kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyor ve sonra regli olmuşum da bitmişim gibi geçiyor. Reglime daha dört gün var başka hiç bi belirtim yok. Normalde regl olmadan önce şiddetli ağrım olur hiç dinmezdi.
Psikolojik olarak mı yapıyorum acaba bebek istiyorum da :KK43:
Erken hamilelik testi alip yapin bence insallah hamissinizdir Allah gonlunuze gore versin🤲🏻🤗

Erken hamilelik testi kaç gün önceye kadar gösteriyor daha önce hiç yapmadım da . Teşekkür ederim inşallahhh

Reglden 2 gün önce erken test yaptım çok silik çizgiyle öğrendim ben. Bence bekle 1 gün daha canım

Psikolojik olarak mı yapıyorum acaba bebek istiyorum da :KK43:
Canım.bende aynı senin gibiyim. Aşılama yaptirmistim bugün regl günüm heran regl olcakmisim gibi ağrılarım var 10 gündür. Ama seninde dediğin gibi bazen bı geçiyor acaba biz mi kendimizi çok dinliyoruz. 1 hafta önce test yaptım negatifi gördüm o yüzden pekde umudum yok aslında

Canım.bende aynı senin gibiyim. Aşılama yaptirmistim bugün regl günüm heran regl olcakmisim gibi ağrılarım var 10 gündür. Ama seninde dediğin gibi bazen bı geçiyor acaba biz mi kendimizi çok dinliyoruz. 1 hafta önce test yaptım negatifi gördüm o yüzden pekde umudum yok aslında
Merhaba ben hamile olduğumu öğrendim :))

Merhabalar ben de bu konuyu buldum yazmak . Bugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm reglim 1 gün gecikti erken gebelik testim ve innovita yumurtlama teslerinin yanında verilen testi yaptım salı günü kan testi yaptırmıştım 0,45 çıkmıştı sizce hamile miyim
C917D57F-81C4-46CE-84AD-959B86DC8FFA.webp

Merhabalar ben de bu konuyu buldum yazmak . Bugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm reglim 1 gün gecikti erken gebelik testim ve innovita yumurtlama teslerinin yanında verilen testi yaptım salı günü kan testi yaptırmıştım 0,45 çıkmıştı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3230435
Bence hamilesin ama kan testi vermeden kesin sonuç olmaz bence. Bende koyu çizgi olmasına rağmen güvenemeyip hemen kan testi verdim. İnşallah hamilesindir canım❤️

Back
X