- 15 Temmuz 2021
- 43
- 7
- 16
- Konu Sahibi nuroytrnur
-
Erken hamilelik testi alip yapin bence insallah hamissinizdir Allah gonlunuze gore versin10 gündür ara ara kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyor ve sonra regli olmuşum da bitmişim gibi geçiyor. Reglime daha dört gün var başka hiç bi belirtim yok. Normalde regl olmadan önce şiddetli ağrım olur hiç dinmezdi.
Psikolojik olarak mı yapıyorum acaba bebek istiyorum da
Erken hamilelik testi kaç gün önceye kadar gösteriyor daha önce hiç yapmadım da . Teşekkür ederim inşallahhhErken hamilelik testi alip yapin bence insallah hamissinizdir Allah gonlunuze gore versin
Bende erken olanini hic yapmadim ama adetten 5-6 gun once yapildigi yaziyordu googledaErken hamilelik testi kaç gün önceye kadar gösteriyor daha önce hiç yapmadım da . Teşekkür ederim inşallahhh
YapsanizaErken hamilelik testi kaç gün önceye kadar gösteriyor daha önce hiç yapmadım da . Teşekkür ederim inşallahhh
Canım.bende aynı senin gibiyim. Aşılama yaptirmistim bugün regl günüm heran regl olcakmisim gibi ağrılarım var 10 gündür. Ama seninde dediğin gibi bazen bı geçiyor acaba biz mi kendimizi çok dinliyoruz. 1 hafta önce test yaptım negatifi gördüm o yüzden pekde umudum yok aslında10 gündür ara ara kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyor ve sonra regli olmuşum da bitmişim gibi geçiyor. Reglime daha dört gün var başka hiç bi belirtim yok. Normalde regl olmadan önce şiddetli ağrım olur hiç dinmezdi.
Psikolojik olarak mı yapıyorum acaba bebek istiyorum da
Merhaba ben hamile olduğumu öğrendim :))Canım.bende aynı senin gibiyim. Aşılama yaptirmistim bugün regl günüm heran regl olcakmisim gibi ağrılarım var 10 gündür. Ama seninde dediğin gibi bazen bı geçiyor acaba biz mi kendimizi çok dinliyoruz. 1 hafta önce test yaptım negatifi gördüm o yüzden pekde umudum yok aslında
Hayırlı olsunMerhaba ben hamile olduğumu öğrendim :))
Evet geciktiği gün yaptım teşekkür ederimHayırlı olsunerken gebelik testi ile mi öğrendiniz ?
Kaç gün geçikti adetiniz ?Evet geciktiği gün yaptım teşekkür ederim
1Kaç gün geçikti adetiniz ?
Sizi de tebrik ederim bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet geciktiği gün yaptım teşekkür ederim
Bence hamilesin ama kan testi vermeden kesin sonuç olmaz bence. Bende koyu çizgi olmasına rağmen güvenemeyip hemen kan testi verdim. İnşallah hamilesindir canımMerhabalar ben de bu konuyu buldum yazmak . Bugün yumurtlamadan itibaren 13.günüm reglim 1 gün gecikti erken gebelik testim ve innovita yumurtlama teslerinin yanında verilen testi yaptım salı günü kan testi yaptırmıştım 0,45 çıkmıştı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3230435
Teşekkür ederim inşallahhSizi de tebrik ederim bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?