- 29 Kasım 2023
- 99
- 34
- 8
- 28
- Konu Sahibi sedefKuscu
-
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebeligin olur evet ikinci çizgi var ama Cook az yeni olma ihtimali var 2 gün sonra yin yap koyulasiyormu ve kan testi verebilirsin ilerleyen gunlerdeMerhaba hanımlar. Reglime 3 4 gün kaldi benim. Dün ve ondan önceki gün kahverengi akıntılarim oldu iki defa. Hatta regl oldugumu düşündüm ama devami gelmedi. Bende yerlesme kanaması diye dusunerek bugun test yaptim idrar testi. Ikinci cizgi cok ama cok silik bir sekilde belli belirsiz ama var yani. Cocuk sahibi olmayi cok istiyorum sizinlerin gorusunu almak istedim
Silik de olsa var gibi sankiiiikaç dkda çıktı test
Oncelikle yorumun icin cok tesekkur ederimSilik de olsa var gibi sankiiiikaç dkda çıktı test
Geçen ay ben 5 tane yaptım ve hepsi silik çıktı biliyor musun ve hamile değilim değilmişim yani ... Kadın doğuma kadar gitmiştimOncelikle yorumun icin cok tesekkur ederimilk bir dakikada ikisi bereber ciktilar daha sonrasinda ilk bastaki cizgi koyulasti ama ikinci cizgi bu sekilde kaldi
Yorumun icin tesekkur ederimÖncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebeligin olur evet ikinci çizgi var ama Cook az yeni olma ihtimali var 2 gün sonra yin yap koyulasiyormu ve kan testi verebilirsin ilerleyen gunlerde
Var bencede kan testi ver bence hamilelik belirtisi akınt8 zaten benimde geçti ama akıntımda yok sizin akıntın8z devam ediyormuMerhaba hanımlar. Reglime 3 4 gün kaldi benim. Dün ve ondan önceki gün kahverengi akıntılarim oldu iki defa. Hatta regl oldugumu düşündüm ama devami gelmedi. Bende yerlesme kanaması diye dusunerek bugun test yaptim idrar testi. Ikinci cizgi cok ama cok silik bir sekilde belli belirsiz ama var yani. Cocuk sahibi olmayi cok istiyorum sizinlerin gorusunu almak istedim
Rica ederim kuşum gün gün tekrar yap sabah tekrar yap umarım hamişsindir bana da dua edersiiinGeçen ay ben 5 tane yaptım ve hepsi silik çıktı biliyor musun ve hamile değilim değilmişim yani ... Kadın doğuma kadar gitmiştimmarkası artı Med olduğu için meğer yalancı cikarmis o yüzden sordum
Aynen canım inşallah güzel olumlu sonuclar alırsınYorumun icin tesekkur ederimZaten reglma cok az bisey kaldi tabi bazen degisiyor gunleri ama en sagliklusi sanirim kan testi vermem
Funidex diye bir marka bu. Inan ki cok üzüldüm. Beklemek ümitlenmek gercekten cok zor. Belki benimde bu sekildedir umitlenmek istemiyorum ama elimde olmuyorOncelikle yorumun icin cok tesekkur ederimilk bir dakikada ikisi bereber ciktilar daha sonrasinda ilk bastaki cizgi koyulasti ama ikinci cizgi bu sekilde kaldi
Ederim tabiki kardeşim. Allah herkesin gönl7ne göre versin. Umarım isteyen hepimizin minik mucizeleri olurRica ederim kuşum gün gün tekrar yap sabah tekrar yap umarım hamişsindir bana da dua edersiiin
Amin aminAynen canım inşallah güzel olumlu sonuclar alırsın
Akıntım sadece iki gün oldu damla seklinde cok azdi koyu kahveydi. Onun haricinde akintilarim olurken kasiklarima vuran bir sanci vardi iki gunden sonrada bu agri kesildi. Baska herhangi bir belirtim olmadi benim.Var bencede kan testi ver bence hamilelik belirtisi akınt8 zaten benimde geçti ama akıntımda yok sizin akıntın8z devam ediyormu
Hamilelik var büyük ihtimalle hayırlısı olsunMerhaba hanımlar. Reglime 3 4 gün kaldi benim. Dün ve ondan önceki gün kahverengi akıntılarim oldu iki defa. Hatta regl oldugumu düşündüm ama devami gelmedi. Bende yerlesme kanaması diye dusunerek bugun test yaptim idrar testi. Ikinci cizgi cok ama cok silik bir sekilde belli belirsiz ama var yani. Cocuk sahibi olmayi cok istiyorum sizinlerin gorusunu almak istedim
Yorumun için teşekkür ederimHamilelik var büyük ihtimalle hayırlısı olsuntesti tekrarlayın gecikme olduğu gün kan verin.
Regl oldum yani sabahtan beri az az kanamalarim devam ediyorSilik de olsa var gibi sankiiiikaç dkda çıktı test
Regl oldum az az sabahtan beri kanamam varÖncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebeligin olur evet ikinci çizgi var ama Cook az yeni olma ihtimali var 2 gün sonra yin yap koyulasiyormu ve kan testi verebilirsin ilerleyen gunlerde
Regl oldum sabahtan beri kanamam devam ediyorVar bencede kan testi ver bence hamilelik belirtisi akınt8 zaten benimde geçti ama akıntımda yok sizin akıntın8z devam ediyormu
Tedavisiz oldu değil mi o çift cizgiRegl oldum az az sabahtan beri kanamam var
Evet doktorada gitmedim hicbir sekilde ama cif cizgiyi gordumTedavisiz oldu değil mi o çift cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?