Hamile olabilir miyim?

Mrb hnlar iyi günler herkese.benim Bi sorum olacak adetime bir gün kala lekeleme oldu .yerlesme kanamasi.adet günü test yaptım 6.18 çıktı.ertesi günü yaptığımda 5.06 ydi.yerlesme kanamadı 3 gün sürdü ve kesildi.yarin tekrardan test yaptıracağım sizce varmidir gebelik

Yerlesme kanamasi da öyle aman aman Bi kanama değil.peceteye geliyordu sadece.normalde p.tesi adet olmam gerekiyordu daha olmadım

Yerlesme kanamasi da öyle aman aman Bi kanama değil.peceteye geliyordu sadece.normalde p.tesi adet olmam gerekiyordu daha olmadım
Benim de bu sekilde oldu yerlesme kanamasi olarak dusunmustum ama regl oldum ne yazikki. Umarim bebekten dolayidir. Reglin gecmesini bekle umutlanmak icin

Adet gibi çok almazsa az az yani peceteyle silcek kadar aralıklı diye biliyorum hatta iki gün sürmez bide adet kanması gibi değil çok az az

Tam olarak kaç gün geçmesi lazım.benim 3 gün geçti.bugun 4.gunum
Internetten arastirdigim zaman 7 gün gecerse gecikti olarak alinmanmasi gerekiyormus. 5 gun gecikmesi normalmis 10 gun gecikirse bir problem seklindeymis yani bu sekilde yaziyor. Bence kalbinin kirilip umutlanmasini istemiyorsan 7 gunu tamamla o sekilde testler yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…