- 3 Haziran 2023
- 1.750
- 427
- 53
- 32
- Konu Sahibi sedefKuscu
-
Testlerde yalnis olabilir kimyasal da olabilirEvet doktorada gitmedim hicbir sekilde ama cif cizgiyi gordum
BilmiyorumTestlerde yalnis olabilir kimyasal da olabilir
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bebişin olur hayırlı evlat versin RabbimBilmiyorum
Bilmiyorum
Senin çift çizgi çıkmıştı şimdi adetmi oldunBilmiyorum
Kimyasaldır büyük ihtimalle hic üzülmeyin. demek ki hamile kalabiliyosunuz yine olurEvet ya şaka gibi
Benim de dediğiniz gibi lekelenmem olmuştu devamı gelmedi kan testi verdim pozitif çıkmıştı sonra âdet oldumEvet ya şaka gibi
Peki hamileymiydiniz yani anlayamadimBenim de dediğiniz gibi lekelenmem olmuştu devamı gelmedi kan testi verdim pozitif çıkmıştı sonra âdet oldum
Evet ama kimyasal olduğu için ilerlemedi yani kan testi vermesem bilemeyecektim bile.dedigim gibi hamile kalabiliyosunuz büyük ihtimallePeki hamileymiydiniz yani anlayamadim
O kadar moralim bozukki anlatamamKimyasaldır büyük ihtimalle hic üzülmeyin. demek ki hamile kalabiliyosunuz yine olur
bir sorunum yoktur umarimEvet ama kimyasal olduğu için ilerlemedi yani kan testi vermesem bilemeyecektim bile.dedigim gibi hamile kalabiliyosunuz büyük ihtimalle
Benim de bu sekilde oldu yerlesme kanamasi olarak dusunmustum ama regl oldum ne yazikki. Umarim bebekten dolayidir. Reglin gecmesini bekle umutlanmak icinYerlesme kanamasi da öyle aman aman Bi kanama değil.peceteye geliyordu sadece.normalde p.tesi adet olmam gerekiyordu daha olmadım
Ben 2.5 yıldır uğraşıyorum :) evet ilk gün insan üzülüyor sonra toparlanıp bir sonraki ay için devamO kadar moralim bozukki anlatamam
bir sorunum yoktur umarim
Adet gibi çok almazsa az az yani peceteyle silcek kadar aralıklı diye biliyorum hatta iki gün sürmez bide adet kanması gibi değil çok az azMrb hnlar iyi günler herkese.benim Bi sorum olacak adetime bir gün kala lekeleme oldu .yerlesme kanamasi.adet günü test yaptım 6.18 çıktı.ertesi günü yaptığımda 5.06 ydi.yerlesme kanamadı 3 gün sürdü ve kesildi.yarin tekrardan test yaptıracağım sizce varmidir gebelik
Merhaba evdeki gebelik testinde çıkıyor mu pozitifTam olarak kaç gün geçmesi lazım.benim 3 gün geçti.bugun 4.gunum
Aynı durumday8z akıntı belirtin varm8Tam olarak kaç gün geçmesi lazım.benim 3 gün geçti.bugun 4.gunum
Internetten arastirdigim zaman 7 gün gecerse gecikti olarak alinmanmasi gerekiyormus. 5 gun gecikmesi normalmis 10 gun gecikirse bir problem seklindeymis yani bu sekilde yaziyor. Bence kalbinin kirilip umutlanmasini istemiyorsan 7 gunu tamamla o sekilde testler yap.Tam olarak kaç gün geçmesi lazım.benim 3 gün geçti.bugun 4.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?