Hayır olmadım. Biraz önce kan verdim sağlık ocağında bakalım ne çıkacakCanım ne yaptın adet oldun mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olmadım. Biraz önce kan verdim sağlık ocağında bakalım ne çıkacakCanım ne yaptın adet oldun mu
Yaa hadi hayırlı haberlerini bekliyorumHayır olmadım. Biraz önce kan verdim sağlık ocağında bakalım ne çıkacaksende durum ne
![]()
Bende olmadım henüz testte yapmadım kan da vermedim daha yatılı misafirim vardı 1 hafta geçsin eğer gelmezse kan testi yaptırayım diye düşünüyorumHayır olmadım. Biraz önce kan verdim sağlık ocağında bakalım ne çıkacaksende durum ne
![]()
Ya ben de 1 haftayi beklemeyi düşündüm ama randevu bulmak zor durum iyi mi ilerliyor kötü mü ilerliyor artış ne durumda bilmeden de beklemek zor. O yüzden verdim açıkçası. Iyi de oldu doktorum diğer tetkiklerimi de istedi. Bazı aşılarımın zamanı gelmiş gebelikte önem arz eden. Bakalim sonuc ne olacakBende olmadım henüz testte yapmadım kan da vermedim daha yatılı misafirim vardı 1 hafta geçsin eğer gelmezse kan testi yaptırayım diye düşünüyorum![]()
Test yaptın hiç kan vermeden belirtilerin var mıydıYa ben de 1 haftayi beklemeyi düşündüm ama randevu bulmak zor durum iyi mi ilerliyor kötü mü ilerliyor artış ne durumda bilmeden de beklemek zor. O yüzden verdim açıkçası. Iyi de oldu doktorum diğer tetkiklerimi de istedi. Bazı aşılarımın zamanı gelmiş gebelikte önem arz eden. Bakalim sonuc ne olacak![]()
Evet. Belirtilerim yumurtlamadan 3 gun sonra falan başladı. Bata 5 gun kala da test yapmaya basladim. Hepsi pozitifti bakalim kanda ne çıkacakTest yaptın hiç kan vermeden belirtilerin var mıydı
Yarın mı çıkacak sonuçEvet. Belirtilerim yumurtlamadan 3 gun sonra falan başladı. Bata 5 gun kala da test yapmaya basladim. Hepsi pozitifti bakalim kanda ne çıkacak![]()
Hiç bilmiyorum. Sağlık ocağı olunca. Belki bugun akşam olmadan çıkar.Yarın mı çıkacak sonuç
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumHiç bilmiyorum. Sağlık ocağı olunca. Belki bugun akşam olmadan çıkar.
Şimdi düştü sisteme 461Hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Ayy hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinŞimdi düştü sisteme 461![]()
Amin inşallah değişik bir his ne kadar planlı isteyerek de olsa biraz dondum kaldım isteyen herkese nasip olsun inşallahAyy hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Ne kadar özel birşey Rabbim nasip etti bana da dua et canım kan vereceğim akşamAmin inşallah değişik bir his ne kadar planlı isteyerek de olsa biraz dondum kaldım isteyen herkese nasip olsun inşallah![]()
Yok güzelim olmadım akşam kan testi yaptıracağım inşallah güzel haberler alırım
Ayyy umarım her şey yolunda olsun bebiş seninledir ve sorunsuz bir süreç ilerlerNe kadar özel birşey Rabbim nasip etti bana da dua et canım kan vereceğim akşam![]()
Âmin çok teşekkür ederim inşallahAyyy umarım her şey yolunda olsun bebiş seninledir ve sorunsuz bir süreç ilerler![]()
Ayy inşallah güzel haber alırsın bekliyorumYok güzelim olmadım akşam kan testi yaptıracağım inşallah güzel haberler alırımsen ne yaptın ne durumdasın
İnşallah canım dua et kan vermeye gidiyorum şimdi Rabbim hepimizi sevindirsinAyy inşallah güzel haber alırsın bekliyorumben adet oldum maalesef
Yani hamilesindir diye hep hissettim ama tabi bilemeyiz yine sonuç ne olursa olsun üzülme her şeyin bir vakti varİnşallah canım dua et kan vermeye gidiyorum şimdi Rabbim hepimizi sevindirsin![]()