Hamile olabilir miyim

Seydayaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
4
0
1
26
Merhaba kızlaar benim bu ay yumurtlama 17 sindeydi biz önce sonrası değerlendirdik 1 hafta sonra benim belirtiler arttı
Koku hassasiyeti
Meme uçların çıktı kasıkta batmalar falan bugün Bat günüm regl olmayınca gittim kan vermeye negatif çıktı ama hala belirtilerim devam ediyoe üstüne mide bulantısı da başladı psikolojik mi yada geç döllenme falan olabilirmi regliden 3 gün önce de ilişki oldu bilemiyorum yani reglim hiç sarkmaz normalde

Merhaba kızlaar benim bu ay yumurtlama 17 sindeydi biz önce sonrası değerlendirdik 1 hafta sonra benim belirtiler arttı
Koku hassasiyeti
Meme uçların çıktı kasıkta batmalar falan bugün Bat günüm regl olmayınca gittim kan vermeye negatif çıktı ama hala belirtilerim devam ediyoe üstüne mide bulantısı da başladı psikolojik mi yada geç döllenme falan olabilirmi regliden 3 gün önce de ilişki oldu bilemiyorum yani reglim hiç sarkmaz normalde
Evet olabilir. Ama belirtiler psikolojik de olabilir. Kan vermekle en iyisini yapmışsın. Kaset testlere güven olmuyor artık. Regl olmazsan 3-4 gün sonra kan testini tekrarlayabilirsin.

Koku hassasiyeti
Geç döllenme olabilir evet ama belirtiler psikolojik gibi , inşallah vardır 2-3 güne olmazsa yine kan verin 🌸

Koku hassasiyeti
Normalde dongunuz kac gun? Pcos var mi? Yumurtlama tarihi kesinmi? :)
Ben pcos oldugu icin normal dongjm 32 gun, 42. Gunde beta 35 gormustum gecikmenin 10. Gunu yani, genelde gecikmeden bir hafta sonra bakin diyor doktor ama sabredemiyor insan :) benim kimyasala dönmüştü o zaman.
Belirtiler icin yorum yapamam gebelik gecirmedim hic ama kimyasal olan zaman kasik agrim ve bel agrim vardi sadece

Normalde döngüm 29/30 gün en son bat tarihim 3 mayıstı yumutlama 17/18 mayıs
Kritik İlişki tarihi 17 mayıs/29 mayıs pcos yok

Back
X