• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

senemgorgulus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2025
2
0
1
34
22 mayıs son reglimin başlangıcı , döngüm 26 gün sürüyor , reglimin bitiminden sonra korunmayı bıraktım, bu süreç içerisinde kasığımda ara ara batmalar oldu , peçeteye bulaşacak kadar az pembe bi kanamam oldu, çok duygusalım herşeye ağlıyorum, reglime 2 gün var dayanamadım test yaptım, silik bir 2. Çizgim var hamile olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_4282.webp
    IMG_4282.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4281.webp
    IMG_4281.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 33
Artimed çok yalanci pozitif çıkartıyor diyorlar istersen başka bir markayla tekrar yap canım bende artimedle yaptım ama 8 tane yapmıştım 😄 yanılma payı olmaz artık diye düşündüm ama burada çoğu arkadaşa negatifken pozitif vermiş

Kaset testleri gecikme sonrası yaparsanız daha sağlıklı sonuç verir, erken gebelik testleri kadar hassas olmadığı söyleniyor.

22 mayıs son reglimin başlangıcı , döngüm 26 gün sürüyor , reglimin bitiminden sonra korunmayı bıraktım, bu süreç içerisinde kasığımda ara ara batmalar oldu , peçeteye bulaşacak kadar az pembe bi kanamam oldu, çok duygusalım herşeye ağlıyorum, reglime 2 gün var dayanamadım test yaptım, silik bir 2. Çizgim var hamile olabilir miyim
Kaset test için erken olduğu halde silik çıkmış canım bence hamilesin hayırlı olsun kan ver netleştir 🌸

Back
X