- 24 Ağustos 2025
- 8
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Akdenizli07
-
Bilemiyorum evde test yaptın mı hiçŞüpheli ilişkiden 20 gün sonra adet olmayınca kan testi verdim beta hcg sonucum <1 çıktı. Resmi ekliyorum. Adetimin üzerinden 23 gün geçti hala adet olmadım. Doktora gittim doktor Duphaston verdi 3 gündür ilacı kullanıyorum ancak hala adet olmadım. Hamile olabilir miyim görüşlerinizi bekliyorum Eki Görüntüle 3637683
Bende hemen hemen sizinle aynı durumdayım .Şüpheli ilişkiden 20 gün sonra adet olmayınca kan testi verdim beta hcg sonucum <1 çıktı. Resmi ekliyorum. Adetimin üzerinden 23 gün geçti hala adet olmadım. Doktora gittim doktor Duphaston verdi 3 gündür ilacı kullanıyorum ancak hala adet olmadım. Hamile olabilir miyim görüşlerinizi bekliyorum Eki Görüntüle 3637683
Evet kan testi yapmadan önce evde test yapmıştım 15-20 dk sonra çok çok silik şekilde ikinci çizgi çıkıyorduBilemiyorum evde test yaptın mı hiç
Siz de Duphaston kullanıyor musunuzBende hemen hemen sizinle aynı durumdayım .
Ama sizinkinin üstünden 20 gün geçmiş bence olsaydı çıkardı mutlaka
Hayır aslında şöyle benim durumum kıssa bir özet geçeyimSiz de Duphaston kullanıyor musunuz
Şuan yaptığında ne çıkıyor üzerinden çok geçmiş çıkması lazım amaEvet kan testi yapmadan önce evde test yapmıştım 15-20 dk sonra çok çok silik şekilde ikinci çizgi çıkıyordu
Ben kullanıyordum yeni bitti ama 6 haftalık hamileydim kanamam oluyordu doktor onu vermişti size ne için verdiSiz de Duphaston kullanıyor musunuz
Evde test yaptınız mıHayır aslında şöyle benim durumum kıssa bir özet geçeyim
23 Temmuz
8 Ağustos
11 Ağustos
20 ağustosta
Cinsel birliktegim oldu
Sadece geri çekilme yöntemiyle
İçime herhangi bir boşalma olmadı bundan eminim bende 27 ağustosta kan verdim
0.01 çıktı
Ama beni şüpheye sokan 20 ağustosta olan ilişkim çünkü kan verdiğimde 7 gün olmuştu daha ertesi gün hapı vs kullanmadım
Birazcık enfeksiyon çıktı idrarımda
Kafam çok karışık
Sadece anne olmaya kendimi hazır hissetmiyorum
Ama hiç adet olacak belirtilerim yok
Sadece son zamanlarda fark ettiğim şeyler
Ellerim ve ayaklarım çok yanıyor
Ve göğüslerimin uc kısmı belirginleşti ve damarlaştı.
Sadece çok üzülüyorum umarım gebelik yoktur
Öncelikle çok teşekkür ederim .Evde test yaptınız mı
şuan kaç gün gecikti regliniz
Herkeste farklı şeyler oluyor belki regl öncesi belirtisi de olabilir
inşallah istediğiniz zaman da olsun
Bilemedim en son ki birliktelikte sonradan döllenme olmuş olabilirÖncelikle çok teşekkür ederim .
Ben evde test yapmadım hastanede kan testi verdim onda da 0.01 çıktı
Kan verdiğim tarih 27 Ağustos adet olmadan 2 gün önce .
23 temmuzdan 27 ağustosa kadar -36 gün geçmişti .
8 ağustostan 27 agustosa kadar 20 gun geçmişti
11 ağustostan 27 agustosa kadar 17 gun geçmişti .
20 ağustostan da 27 agustosa 7 gün geçmişti sadece
23-8-11 den eminim ama en son yaşadığım 20 ağustosta olan ilişkimden emin değilim şu anlamda belki geç döllenme felan olur diye
Suan reglde dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım
Bende şöyle düşündüm en azından 1 hafta geçsin ona göre hareket edeyim zaten o zaman olur sa olur olmazsa da olmazBilemedim en son ki birliktelikte sonradan döllenme olmuş olabilir
10 gün geçmiş üzerinden evde test varsa test yapın bence erken gebelik yapın içinizi kurt kemirmesin
Bende yaşamıştım böyle bir durumu stresten daha da gecikiyor o yüzden içinizi rahatlatmanız lazım ya kan verin yada önce evde test yapın bence
Eğer adetin çok düzenliyse o kadar beklemene bile gerek yok bence yine de sen bilirsin.Bende şöyle düşündüm en azından 1 hafta geçsin ona göre hareket edeyim zaten o zaman olur sa olur olmazsa da olmaz
Ben anne olmak istemiyorum o yüzden biraz strese giriyorum
Aslında şöyle Nisan ayından belli adetimde sorun var beklediğim adetlerden çok erken gelir temmuz ayında 2 kere adet oldum mesela 1 ağustosta bittimEğer adetin çok düzenliyse o kadar beklemene bile gerek yok bence yine de sen bilirsin.
Benim adete 6 gün kala kanda belli olmuştu
Evde test yok yarın nöbetçi eczaneden gidip alayım. Ben de hamile kalmak istemiyorum açıkçası. Nişanlıyız henüz evlenmedik. Aslında birlikte dahi olmadık desem yeridir. Kıyafetler üzerimizdeydi. Doktor bana rahminde sıvı var dedi. Regl olmam için Duphaston verdi. Ben de ilacı kullanıyorum şu an.Ben kullanıyordum yeni bitti ama 6 haftalık hamileydim kanamam oluyordu doktor onu vermişti size ne için verdi
Evde test yaptınız mı
şuan kaç gün gecikti regliniz
Herkeste farklı şeyler oluyor belki regl öncesi belirtisi de olabilir
inşallah istediğiniz zaman da olş
Şüpheli ilişki 5 ağustosta yaşandı ve benim 6 ağustosta regl olmam gerekiyordu. Olmadım . 25 ağustosta da test verdim negatif çıktı. Hamilelik olsaydı 20 gün sonra çıkardı diye düşünüyorum ama bir yandan da çok korkuyorumŞuan yaptığında ne çıkıyor üzerinden çok geçmiş çıkması lazım ama
Kıyafetler üzerinizdeyse sperm vajinaya giremezki zaten burada korkacak bir durum yok yaniEvde test yok yarın nöbetçi eczaneden gidip alayım. Ben de hamile kalmak istemiyorum açıkçası. Nişanlıyız henüz evlenmedik. Aslında birlikte dahi olmadık desem yeridir. Kıyafetler üzerimizdeydi. Doktor bana rahminde sıvı var dedi. Regl olmam için Duphaston verdi. Ben de ilacı kullanıyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?